Извънредно! Русия показа сателитни снимки, които ще променя хода на историята! Ето как извергите джихадисти зареждат с нефт Турция

02.12.2015 / 15:55 12

Министерството на отбраната на Русия днес даде специален брифинг на тема „Въоръжените сили на Руската Федерация в борбата с международния тероризъм. Нови данни”, съобщава russian.rt.com.

В хода на пресконференцията представители на военното министерство показаха спътникови снимки, на които са запечатани колони от бензиновози, пълни с нефт, откраднат от терористите от „Ислямска държава”, предаде "Блиц".

На снимките ясно се вижда, че крайната цел на нефта, който е придобит от сирийска територия, е Турция.„Основният потребител на сирийски и иракски нефт от „Ислямска държава” е Турция”, заяви заместникът на военния министър на отбраната на Русия Анатолий Антонов.

„Турският лидер и неговото семейство са въвлечени в схемата за незаконни доставки на нефт от позиции, окупирани от „Ислямска държава”, казват още от руското военно министерство.

Също така, по данни на ведомството, доходите на терористите от продажба на нефт са около 2 млрд. долара на година. 

„Общ отбор от бандити и хора от турския елит търгуват нефта от Сирия”, казват още от министерството.

Припомняме, че по-рано президентът на Русия Владимир Путин заяви, че той разполага с информация, която потвърждава, че нефт, който се добива от места, които са под контрола на терористите, в промишлени мащаби попада в Турция. 

Турският президент Реджер Тайип Ердоган заяви по-рано, че ще подаде оставка, ако се докаже, че страната му е купувала нефт от терористите в Сирия, както твърди Москва."Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и мълчаливи могат да бъдат водени като овце на клане."  Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не създава излишно напрежение и да не нарушава основните ценности, върху които се крепи ЕС.

Личните свободи, като зачитане на личния живот, свобода на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са защитени с Хартата на основните права на ЕС.

Неспазването на тези принципи подкопава устоите и разяжда като злокачествен тумор ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е защитена и гарантирана от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за спазване на предписанията и мерките, но чрез осъзнатост, а не чрез настойчиво всяване на паника и страх.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и опасно е използването на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на агенция "Една Жена Каза". Търсете първоизточника извора на информацията в чуждите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в чуждите медии.

Те често търсят сензации и драматизъм, защото, за разлика от повечето медии в България, се намират в реална пазарна конкурентна среда и темата "Ковид 19" им носи предимство над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разума си, а не на емоциите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически интереси или иска да ви информира на базата на научни експертни данни и цифри.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук


Коментари
Коментирай чрез Facebook
26
0
Анoнимен (преди 4 години)
Рейтинг: 7140 | Одобрение: 2785
Ако това се окаже истина, то за Турция трябва да ПОСЛЕДВАТ МОМЕНТАЛНИ САНКЦИИ НА НИВО ООН!
51
4
морският (преди 4 години)
Рейтинг: 37497 | Одобрение: 21812
ЕС и Турция сключиха негласно споразумение за преместването от турска територия към страни от ЕС на 400- 500 000 сирийски бежанци, заяви унгарският премиер Виктор Орбан, съобщи БГНЕС. Според него планът за преселването на мигрантите е бил обсъден на срещата на върха на ЕС в областта на миграцията в Малта през ноември. -И до кога може да продължава всичко това?
34
1
plabov1080 (преди 4 години)
Рейтинг: 48350 | Одобрение: 3560
Ердоган ще твърди, че това са монтажи, а не истината за бойните действия и кокъла , наречен нефт....
plabov
42
0
Варна (преди 4 години)
Рейтинг: 74371 | Одобрение: 36251
Нато и ЕС нямат полезен ход. Ако не махнат ердоган на мига губят легитимност а този кретен без бой трудно ще падне. Дупе да им е яко на турците. Този ще ги загроби и наистина ще изчезнат от картата
НАЙ-ВРЕДНИЯТ ОБЩИНСКИ СЪВЕТ ДА БЪДЕ ПРАТЕН В ДУПКАТА!
61
1
морският (преди 4 години)
Рейтинг: 37497 | Одобрение: 21812
"Мы отвергаем предположение о том, что турецкое правительство находится в сговоре с ИГ для контрабанды нефти. Мы не видели никаких доказательств в поддержку таких обвинений", — заявила РИА Новости представитель пресс-службы Пентагона Элисса Смит. "Более того, Турция предпринимает шаги для усиления безопасности своей границы с Сирией вместе с международными партнерами. Наша цель здесь — перекрыть контрабанду (нефти) ИГ ", — отметила представитель ведомства. Явно и прес-службата на Пентагона издиша.От една страна не са видели никакви доказателства по контрабандата ,а от друга ,целта им е да прекратят същата тази контрабанда,чрез по -солиден граничен контрол. РИА Новости [url=http://ria.ru/world/20151202/1334437750.html#ixzz3tAsU9KuI][color=#003399][font=sans-serif]http://ria.ru/world/20151202/1334437750.html#ixzz3tAsU9KuI[/url][/font][/color]
61
0
kris (преди 4 години)
Рейтинг: 127180 | Одобрение: -1765
Да си подаде оставката ли ? Куче , кокал пуска ли ?
Аз мога! Трудно е да съм съвършен, но ми се налага!

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама