Извънредно! Тити Папазов напуска "Вип Брадър", не можел да е полезен на отбора си от разстояние

13.10.2014 / 18:48 5

Тити Папазов напуска окончателно къщата на „ВИП брадър“ по собствено желание, научи "България Днес". Треньорът решил да си тръгне от шоуто, тъй като не можел да е достатъчно полезен на отбора си от разстояние, издала пред близки сестра му Мариела Папазова, която в момента е директор на Националната гимназия за древни езици и култури.

Още по време на тазвечершното лайв издание темпераментният Тити щял да обяви решението си, твърдят запознати източници.

 

Папазов вече напуска базата на Големия брат два пъти. Първият, за да участва в предаването "Сделка или не", където игра, за да спечели пари, чрез които да помогне с финансирането на баскетболния "Левски", а вторият път, за да ръководи отбора по време на мача от Адриатическата лига с Мега Визура.

 

След победата на нашите с 98:89 точки Папазов заяви: "Благодарен съм на целия мой щаб, защото знаете, че имам и други ангажименти и колегите ми вършат основната работа." Треньорът не скри с какви намерения влиза във „ВИП брадър“ при старта на риалитито."Съгласих се да участвам, защото бях убеден от каузата да спася „Левски“. Това беше предложение, на което не можех да откажа", заяви Папазов при представянето си в шоуто, припомня Пик. 

 

Плановете на баскетболиста и раздвояването между отбора и шоуто са се оказали непосилни за Тити и в крайна сметка той е решил да си тръгне, тъй като на "Левски" им предстоят още важни мачове.


Коментари
Коментирай чрез Facebook
0
1
teodor999 (преди 6 години)
Рейтинг: 7651 | Одобрение: -549
Тити,направи едно циганско колело на излизане!
0
1
teodor999 (преди 6 години)
Рейтинг: 7651 | Одобрение: -549
Тити се държи на ниво, естествен е . По-добре да излиза.
2
2
Kasparov (преди 6 години)
Рейтинг: 1061 | Одобрение: 86
Браво на Тити. Не съм го гледал но съм чел малко стойностни и смислени статии покрай ВИП брадър. Всичките включват Тити.
"Chess is mental torture." Gary Kasparov
0
1
Cigarata (преди 6 години)
Рейтинг: 2505 | Одобрение: -155
Тити, махай се! Докато не си изложил. Засега успя да не го направиш. Май единствен. А и достойнството не струва пари. Никакви. Излизай!

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2021 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама