Извънредно и само в "Петел": Голяма суматоха в магазин за дрехи на центъра във Варна (видео)

14.03.2018 / 17:46 6

Читател на "Петел" изпрати видео, на което се вижда как в известен магазин за дрехи на центъра във Варна се стига до залавяне на съмнително лице. 

За секунди той бива задържан от цивилен полицай. 

Още не е напълно ясно дали става въпрос за кражба или за нещо друго.

Очаквайте подробности!

 

 

Всяка минута очаквай новина в PETEL.BG!

Публикувай директно всичко в групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко интересно!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg 24 часа в денонощието! 

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
3
0
НИКИ (преди 8 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
 ДО КОГА ЩЕ ДЪРЖИТЕ ТАЗИ СТАТИЯ НА ПЪРВА СТРАНИЦА ,А ЩЕ ПРАЩАТЕ В АРХИВА МНОГО ПО -ВАЖНИ И ИНТЕРЕСНИ СЪБИТИЯ.???????????????????????:errm:
0
0
тъййй (преди 8 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
само че за да се реализира кражба, не трябва го хванат вътре, а на входа или след касова зона. Иначе ще каже вместо торба ги нося под мишницата.
9
0
Браво на полицая! (преди 9 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Браво на полицая. Има сърце това момче.
6
2
БАЙ ХОЙ (преди 9 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Учителка от Виена: 21 от 25 деца в клас са мигранти – Спешна подмяна на европейското население?   Много училища постепенно излизат извън контрол”, разказва Сузане Вийзингер, която от 25 години насам преподава във Виенския квартал Фаворитен...[font=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Пред социологическата платформа Адендум, тя заявява, че са се натрупали твърде много неблагоприятни обстоятелства. В клас от 25 деца 21 подлежат на интеграция, не само езикова, но и културна...„Заражда се нещо, което не е добро за обществото.”... Столицата на Австрия – Виена е като магнит за мигрантите от цялата страна. Ако в останалата част на страната една четвърт от учениците са с мигрантски произход, то във Виена всеки втори е мигрант. В основните училища във Виена, в които се учи до 9. клас, мигрантските деца са 70%   ... През 2015 година в Германия 36% от учениците в западните провинции и в Берлин са били с мигрантски произход. Има разбира се и квартали като Нойкьолн, в които делът на мигрантите варира от 40 до 94%...Учителката разказва, че е била предупреждавана да не разговаря с пресата. ЕВРАБИЯ вече е факт ! [/font]
23
1
Fox (преди 9 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Това е новината, която може би ще дадат и по CNN. Невероятна новина, голяма суматоха, голямо нещо. Хванат мангал с крадени вещи, ежедневие. Лятото, като дойдат кривоносите резаци от Изсраел, е тогава да видиш суматоха, правят Ню Йоркър-а мармалад и си заминават.
17
3
koko (преди 9 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Pak MANGAL.
Напиши коментар

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2018 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама