Извънредно от съда! Ембака проговори за първи път: Жена ми пищеше, ръката ѝ беше цялата в кръв, падна ми пердето, а после…

13.09.2017 / 14:25 5

Снимка: Struma.bg 

Емил Първанов-Ембака проговори за първи път в съдебна зала за инцидента на АМ „Струма”, при който на 26 юни 2015 година бе убит легионерът Николай Чивиев, служител на строителната фирма „Агромах”, съобщава Struma.bg. Ето какво разказа днес от подсъдимата скамейка Емил Първанов: „Същия ден със съпругата ми се връщахме от магазин „Лидъл” и минахме през новостроящата се магистрала. Видях човек със светлоотразителна жилетка до два гръцки тира, той махна с ръка, но не спрях и продължих напред.

Малко след това лек автомобил ме настигна и засече, спря пред мен. От колата излезе едър мъж, над 1.90 м, който се развика. Попитах го: „Ти какъв си?”, а той отвърна: „Ти сега ще видиш, боклук мръсен”, извади палка и ме удари по ръката. Аз залитнах, препънах се в чехлите, паднах, а после побягнах. Видях, че той троши колата ми, върнах се и чух жена ми да пищи, ръката й беше цялата в кръв. В този момент ми падна пердето и започнах да хвърлям камъни към човека.

След този момент всичко ми се губи, аз лесно се паля, но в такава ситуация изпадам за първи път. Той ме удари втори път през рамото с палката и тогава съм хвърлил камък по него. Приятелят ми Любчо, който не съм разбрал кога е дошъл, ме извика: „Ела, ела да видиш, човекът си е глътнал езика”. Аз го държах за главата, а Любчо помагаше. После се качихме в колата и се отправихме към болницата. Много съжалявам за това, че един човешки живот е погубен, не съм имал умисъл да го умъртвявам, но исках да защитя мен и съпругата ми." Емил Първанов – Ембака е предаден на съд за това, че на 26.06.2015 г., около 13.30 ч. на новостроящ се обект „магистрала Струма“, ЛОТ-4, чрез нанасяне на удар с камък по главата умишлено е умъртвил Николай Чивиев от гр.София, като деянието е извършено по хулигански подбуди.

Пострадалият Николай Чивиев работел в „Агромах Роуда“ ЕООД като координатор от 03.11.2014 г. Отговарял и организирал обезпечаването на строителството с материални ресурси, оперативно управление на строителните дейности, технически надзор на съоръженията, решавал оперативно проблемите, възникнали в процеса на строителната дейност и др.


 

Всяка минута очаквай сензационна новина в PETEL.BG!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg 24 часа в денонощието! 

Публикувай директно сам без цензура във "Фейсбук" групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко интересно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
2
0
ПАТ (преди 8 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Този боклук още ли не са намерили легионерите?Защо го бавят?
3
0
тоя нещо лъготи (преди 8 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Бе този нали беше избегал сам самичък! Кака така хем избегал хем защитава съпругата си?
3
1
ъ (преди 8 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
срам за легеона
5
3
Йо-хо хо (преди 8 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Просто двама кибритлии са се срещнали и единият си е намерил майстора. Кой дава право на другият да преследва по пътя,да спира принудително,да ползва помощни средства и да чупи чуждо имущество?В никакъв случай не казвам,че е заслужил да бъде убит,но и той с държанието си е провокирал ответна реакция.
10
4
kris (преди 8 месеца)
Рейтинг: 125096 | Одобрение: 47061
Живият говори.........Какво бил казал и направил мъртвият......А иначе не е спрял на знака боклукът мръсен.......! Защото за боклуците закони няма и могат да правят каквото си искат ! Сякаш служителя там е сложен за украса.......! За убийство - да изгние в затвора , като няма смъртно ......!
Аз мога! Трудно е да съм съвършен, но ми се налага!
Напиши коментар

Последни новини
Форум
 

 
Всички права запазени © 2011 - 2018 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама