Известната ясновидка Марияна Николаева разкри: Всичко в България ще се промени до края на 2016 година!

30.03.2016 / 01:55 11

Името на Марияна Николаева стана известна от формата „Ясновидци“. В най-скоро време предстоят промени в МВР, твърди ясновидката.

Мъж, който има гола глава, но може да е и с присадена коса, ще напусне системата. На негово място ще дойде друг мъж, който има някаква връзка с Бургас. Или е роден в морския град, или е учил там или пък е работил там, добави Марияна Николаева. Другото министерство, в което ще има смени на лица е това на земеделието, писаха в retro.bg.

Това ще стане в края на март 2016 г., понеже ще се появят проблеми и това ще наложи настоящият министър да бъде сменен. В Министерство на земеделието настоящата жена министър ще бъде заменена от друга жена. В Министерство на образованието Меглена Кунева ще постигне приемливи успехи. В момента тя обмисля как да раздели предмети, които са изкуствено събрани заедно и да ги обособи като отделни дисциплини.

Тези промени ще влязат в сила през новата учебна година. Ясновидката Марияна Николаева е убедена, че ако бъдат върнати в училище някои учебни предмети, които са давали добри резултати в миналото, качеството на образованието ще се подобри. Един такъв предмет е „Труд и творчество“ и „Трудово обучение“.

Срамота е едно момче да не може да забие един пирон, а едно момиче да приготви дори едно елементарно ястие. Също така трябва да бъдат направени промени в начина на преподаване на математиката.

Правителството на Бойко Борисов ще запази своята стабилност ако успее да направи някои структурни реформи в кабинета или в самата коалиция. Реформаторският блок наистина ще се разцепи, казва ясновидката Марияна Николаева.

Ще се образува нова партия, в която ще започнат да членуват много млади хора. По отношение на природни катаклизми и други бедствия, Марияна не вижда проблеми през 2016 година. Много ясновидци казват, че внукът на премиера Борисов – Бойко, ще се реализира един ден като политик. Марияна Николаева е убедена, че малкият Бойко ще наследи талантите на своя дядо, който рисува и свири на акордеон, наред със спортните постижения. Малкият Бойко ще се реализира на музикалната сцена, но също така той ще започне да рисува много добре. 

 

За жената

PETEL.BG се дистанцира от самото начало от съобщаването като извънредна новина на броя на починали стари хора в Италия, Испания и други страни с голям процент възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да показват, че има някакво увеличение на средната сезонна смъртност в нито една от страните, което да налага тази статистика да се съобщава като извънредна новина. 

Информирайте се от достоверни източници! 

Не се подавайте на манипулации и на вероятни опити на измамници и политици да използват извънредната финсова криза за користни лични цели. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук


Коментари
Коментирай чрез Facebook
0
0
magnit (преди 3 години)
Рейтинг: 1210 | Одобрение: 290
1
0
SexStoki (преди 4 години)
Рейтинг: 1028 | Одобрение: 83
Щом казва - ще видим
Секс Шоп с БЕЗПЛАТНА доставка
2
1
zakluch (преди 4 години)
Рейтинг: 30165 | Одобрение: 5645
Не мисля, че е правилно да се споделя мнение на врачка в медии ?  ? ? 
Повече за мен тук Ключодържатели
30
2
khm (преди 4 години)
Рейтинг: 43006 | Одобрение: 16231
Петел, тая шарлатанка да не би да ви плаща за реклама, че само с нея ни занимавате минимум веднъж на месец? Хайде, стига!

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама