Известният фотограф Ник Чалдъков търси 6000 лева за проект-фотоизложба „Портрет на Матерхорн 2015 г.”

20.06.2015 / 10:09 0

След успешно реализираните зелените фото-проекти "TMB Обиколката на Монблан - 1" 2013 г. и "Обиколката на Монблан - 2" 2014 г. Ник Чалдъков се подготвя за нов проект - фотоизложба "ПОРТРЕТ НА МАТЕРХОРН 2015 г."

"Ние сме група фотографи, които правим пътешествия до най-живописните места на планетата, като снимаме и пресъздаваме живота сред природата. Основната цел на нашия проект е с фотография да запалим младите хора да тръгнат по стъпките ни и да намерят мотивацията и желанието да излизат по-често сред природата. Самоубиваме се бавно, живеейки в града – работа, умора, почивка, забавления и пак работа... Това унищожава човека в нас. Искам все повече хора да се върнат назад към природата - там са истинският живот, здраве и щастие.

 

За реализиране на настоящия проект се нуждаем от около 6000 лв. До момента разполагаме с 2000 лв., предоставени ни от спонсори. Търсим останалите 4000 лв.

Надявам да харесате нашата благородна кауза и да ни подкрепите финансово, за да можем да реализираме еко проекта “Портрет на Матерхорн” който, ще бъде представен пред медиите, както и на големи фото платна в центъра на гр. Варна през м. октомври 2015 г."

Ник Чалдъков

0888 79 75 41


Коментари
Коментирай чрез Facebook
1
0
Истина (преди 3 години)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
[justify]С цялото ми уважение към г-н Чалдъков ... не е това начина ни то вие, нито дружките ви сте без пари. Предвид, техниката с която снимата, екипировката с която разполагате и все пак уроците ви са заети с месеци напред. А, те не са никак евтини ... смятам че имате парите да си направите кефа да снимате Матерхорн. Стига с тези номера някой друг да Ви плати сметката.[/justify]
0
0
ха (преди 3 години)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Да си научи първо името, после е му дадем пари.
0
0
Krasimir (преди 3 години)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Да ходи да снима има пари, а да направи изложба - не. Я да отива да работи, аман от калпазани в тази държава.
Напиши коментар

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2018 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама