Иззеха нелегални стоки за 117 000 лева от магазини в Златните!

14.07.2017 / 13:09 0

Снимка: Булфото

На 12 юли в КК „Зл. пясъци“, в рамките на специализирана полицейска операция по противодействие на разпространението на стоки, предмет на запазена търговска марка, е извършена полицейска проверка в търговски обект (магазин) със собственици В. М., 22 г. и М. О., на 19 г.

Установено е, че в обекта има изложени за продажба стоки, предмет на 3 запазени търговски марки, като за стоките не са представени нужните документи за разпространение.

Материалите по случая са докладвани на прокурор от Районна прокуратура – Варна, по случая е образувано досъдебно производство срещу лицата В. М. и М. О., по чл. 172Б от НК. По досъдебното производство са иззети 197 бр. стоки ( аудио-слушалки и панели за мобилни телефони) на приблизителна стойност около 38 000 лв.

Същата акция е проведена и в друг магазин на Златните със собственик М. Р., на 28 г. Установено е, че в обекта има изложени за продажба стоки, предмет на 16 запазени търговски марки, като за стоките не са представени нужните документи за разпространение, както и документи за произхода на предлаганата стока.

Материалите по случая също са докладвани на прокурор от Районна прокуратура – Варна, а по случая е образувано досъдебно производство срещу лицето М. Р. по чл. 172Б от НК. По досъдебното производство са иззети 597 бр. стоки (тениски, потници, спортни обувки и къси панталони) на приблизителна стойност около 79 000 лв.

Всяка минута очаквай сензационна новина в PETEL.BG!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg 24 часа в денонощието! 

Публикувай директно сам без цензура във "Фейсбук" групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко интересно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
Напиши коментар

Последни новини
Форум
 

 
Всички права запазени © 2011 - 2018 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама