КПС Варна спечели второто издание на турнира по водна топка в памет на Станчо Велков

06.10.2019 / 19:30 0

Отборът на КПС Варна спечели второто издание на турнира по водна топка в памет на треньора Станчо Велков. Надпреварата бе за таланти, родени 2005/2006 г., като в басейн "Д-р Любен Лазаров" се сбориха 7 тима. Те бяха разпределени в две групи, които бяха спечелени от два клуба от морската столица - КПС Варна и Комодор.На полуфинала възпитаниците на Найден Найденов биха с 12:5 Нептун, а в истинска драма Ботев (Враца) надигра Комодор с 13:12 с попадение 15 сек. преди края.
В сблъсъка за първото място варненци се справиха с Ботев - 13:6. Нептун пък спечели малкия финал срещу Комодор. От пета до седма позиция се наредиха Черно море, Локомотив (Русе) и Аква спорт. От общината бяха осигурили купи и медали за първите три отбора, а за останалите имаше грамоти.
Организатори на състезанието бяха КПС Варна - клубът, основан от напусналия ни преди две години спец, и Община Варна.

Съставът на шампионите: Валентин Асенов, Берк Кючуков, Йордан Йовчев, Кристиян Георгиев, Петър Евтимов, Дилян Колев, Георги Асенов, Георги Атанасов, Максим Бахчеванов-капитан, Никола Калчев, Ангел Касабов, Христо Асенов, Калоян Георгиев, Мартин Казанджиев, Любомир Малкочев, Валентин Стефанов
Старши треньор: Найден Найденов, помощник-треньор: Велимир Цветков"Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и мълчаливи могат да бъдат водени като овце на клане."  Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не създава излишно напрежение и да не нарушава основните ценности, върху които се крепи ЕС.

Личните свободи, като зачитане на личния живот, свобода на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са защитени с Хартата на основните права на ЕС.

Неспазването на тези принципи подкопава устоите и разяжда като злокачествен тумор ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е защитена и гарантирана от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за спазване на предписанията и мерките, но чрез осъзнатост, а не чрез настойчиво всяване на паника и страх.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и опасно е използването на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на агенция "Една Жена Каза". Търсете първоизточника извора на информацията в чуждите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в чуждите медии.

Те често търсят сензации и драматизъм, защото, за разлика от повечето медии в България, се намират в реална пазарна конкурентна среда и темата "Ковид 19" им носи предимство над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разума си, а не на емоциите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически интереси или иска да ви информира на базата на научни експертни данни и цифри.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук


Коментари
Коментирай чрез Facebook

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама