Качамак със сирене и пръжки
16.02.2016 / 11:28 1
Необходими продукти:
царевичен грис - 1 пакет за качамака
масло - 100 г
сирене - 200 - 300 г
свинско месо - 300 - 400 г шарено
Начин на приготвяне:
Приготвя се качамакът по указания на опаковката начин.
Маслото се стопява, свинското месо се запържва до готовност.
В гювечета се поставя на дъното масло, от качамака, натрошено сирене, масло, свинското месо.
Приятен апетит!
Източник: gotvach.bg
За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg
Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!
Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!