Качамак със сирене и пръжки
Необходими продукти:
царевичен грис - 1 пакет за качамака
масло - 100 г
сирене - 200 - 300 г
свинско месо - 300 - 400 г шарено
Начин на приготвяне:
Приготвя се качамакът по указания на опаковката начин.
Маслото се стопява, свинското месо се запържва до готовност.
В гювечета се поставя на дъното масло, от качамака, натрошено сирене, масло, свинското месо.
Приятен апетит!
Източник: gotvach.bg
Съобщете ни, ако видите грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!
Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!
За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на info@petel.bg и вижте още в - https://petel.bg/Reklama-v-Petel-bg__384655 .
Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР публикации в сайта Petel.bg