Кадри от операцията на МВР в Лясковец се появиха в Интернет

15.03.2014 / 21:20 2

Уникални кадри от операцията в Лясковец е успяла да заснеме от прозореца на дома си Мария Панайотова, пише "Блиц". Видеоматериалът е заснет от Димитър Бързев.

„В района между училище "Марин Райкович" и поликлиниката се провежда спецакция по залавянето на някого! Виждат се барети в черно и се чува стрелба, която започна още от 5:55! Екшънът продължава! Чуват се викове: "Петко, предай се" и изстрели!“, пише на страницата на град Лясковец Мария Панайотова. 

В началото Мария помислила, че някой стреля по дивеч в гората. Тя излязла на балкона със съпруга си, когато изстрелите станали много и начесто. 

"Видяхме в кооперацията насреща командосите как как обграждат апартамента. След изстрелите видяхме и как извеждат някого, предполагам майка му. След това стана нещо, защото изведнъж всички се разтичаха, продължаваше да се стреля. Видяхме като се покатериха на северната страна на сградата и командосът стоеше на прозореца с пистолета. Едната снимка е направена точно тогава, този човек стоя там повече от половин час. След това донесоха стълба и се смениха. Друг застана, като през цялото време всичко това беше съпроводено с непрекъсната стрелба. Бяхме на около 200 метра, казах на съпруга ми и сина ми да се прибираме, защото не знаем кой с какво стреля и докъде може да стигне куршумът", спомня си Мария.


Коментари
Коментирай чрез Facebook
Напиши коментар

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама