Кадрите, които "взривиха" "Фейсбук"! Петък в Парламента: масажи, пусти столове и лятно настроение

08.07.2016 / 15:06 13

Кадър "Пик, текст актуално.ком

Мисля, че поставихме национален рекорд. Парламентарен контрол с министър Захариева, чака министър Ангелкова, а в залата няма НИТО ЕДИН ДЕПУТАТ от управляващата коалиция. Ни ГЕРБ, ни реформатор, ни патриот.

Лято е." Това написа в своя Facebook профил независимият депутат Георги Кадиев. Той показва и снимка, на която действително се вижда, че в пленарна зала няма народни представители. По време на гледането на законопроекта за концесиите в пленарна зала депутатката от ГЕРБ Катя Попова старателно разтрива раменете на колегата си Стефан Дедев. Очевидно доволен от масажа, депутатът Дедев насърчи колежката си да продължи с масажа, повдигайки врата си и намествайки се на стола, информира още БГНЕС.

Снимка: Георги Кадиев По време на масажа пък вицепремиерът Томислав Дончев говореше от трибуната и уверяваше депутатите, че законопроектът за концесиите ще осигури нови инвестиции в страната. Работното време на народните представители продължава, но трийсет минути след 12 часа на обяд в залата има едва 16 заети стола.

www.actualno.com

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
11
3
motoristka (преди 3 години)
Рейтинг: 69881 | Одобрение: 34011
''.. Очевидно доволен от масажа, депутатът Дедев насърчи колежката си да продължи с масажа, повдигайки врата си и намествайки се на стола,..'' ...., след което, колежката му се премести под банката и продължи масажчето от рдуг ракурс...., правейки още по-щастлив и доволен депутатът Делев ....Последва ''хепи енд'', в момента, в който, законът беше приет, от останалите двама-трима в залата, които, всъщност, бяха там, защото  чакаха своят ред за масаж.... :'(
Минусите от троловете, потвърждават правотата на написаното! :)
19
2
kris (преди 3 години)
Рейтинг: 143420 | Одобрение: 42260
Можеше да е още по-зрелищно......Да му извърти един лап-данс на ачик......Гербаджии.....Какво очаквате....?
Аз мога! Трудно е да съм съвършен, но ми се налага!
19
1
AlSists (преди 3 години)
Рейтинг: 1270 | Одобрение: 590
Работното място на депутата е Парламент. За това е избран и назначен от НАРОДА. Да се прилага и за "народните избраници" правилото - при три отсъствия дисциплинарно уволнение. Вън от Парламента!
16
1
gugutka (преди 3 години)
Рейтинг: 44382 | Одобрение: 20437
Единствения начин да си помогнем, е на изборите да не допускаме анархия при събиране на протоколите. Тогава няма да илязат сметките на ГЕРБ. Те там лъжат, защото е най-лесно. Винаги по избори става нещо. Или по Алексей Петров ще гърмят оптни килъри и няма да уцелят цяла кола от 50м.... или нещо друго, което да отклони вниманието на народа, а през това време хората припадат и чакат да предадат протоколите....
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.
18
1
kris (преди 3 години)
Рейтинг: 143420 | Одобрение: 42260
Гугутке , явно искаш да си спестиш цинизма , но лафа е : 27 години с глави заврени в задниците....... ! Звучи къде , къде по-добре......А тая масажистка.......Еееее....няма такъв Парламент на планетата Земя.....!
Аз мога! Трудно е да съм съвършен, но ми се налага!
21
0
squeezer (преди 3 години)
Рейтинг: 8625 | Одобрение: 3270
иначе си взимат заплатката.......аз ако не отида на работа и съм чаооо,и при тях трябва да стане така,нови закони трябват,мърши гадни ненаядени разказахте играта на народа
24
1
gugutka (преди 3 години)
Рейтинг: 44382 | Одобрение: 20437
Ние българите сме мазохисти. 27 години с глави под мишниците.
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама