Как да се сдобиеш с апартамент 100 кв.м. за 24000 лв, в България е възможно!

14.11.2017 / 23:17 5

20 000 лева за апартамент от 200 квадрата в столичния квартал „Изток” или 53 000 за 71 квадрата в „Дианабад” при пазарна цена 176 000 лева. На такива цени са си купували жилища депутати и чиновници, информира Нова телевизия. 170 държавни жилища са продадени на занижени цени на хора, които заемат публични длъжности в държавни институции.

Много сигнали вече са подадени към прокуратурата. „170 са жилищата, продадени само от областните администрации. Има много повече жилища, продадени от министерства и други държавни учреждения, които не са били обект на проверка от нашата комисия”, обясни депутатът от Патриотичния фронт Валентин Николов, който ръководи Парламентарната комисия за етика и борба с корупцията.

Николов обясни, че в повечето сделки има нарушения, а държавата е ощетена в особено големи размери. Така например депутатът от ДПС Мустафа Карадайъ се е сдобил с апартамент от 100 квадрата за 24 000 лева, като над 18 000 лева са платени с компенсаторни инструменти.

„Като се има предвид колко са вървели тогава компенсаторките един такъв апартамент в дипломатически блок излиза 11 000 лева”, обясни Николов.

 

За жената

 

 

Всяка минута очаквай новина в PETEL.BG!

Публикувай директно всичко в групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко интересно!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg 24 часа в денонощието! 

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
12
0
до . (преди 12 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Абе това "че се плаща ЕДИН ДЕН" хич не ме топли. Звучи ми като: "Тате каза, че ще ми купи колело за рождения ден... ама ДРУГ ПЪТ"! То май не само така звучи, ами и действително е точно така. Онези дУпетати там "горе" си пишат законите, крадат си законно, оправят живота на поне 5 поколения пред и след тях, а ние - РОБИТЕ! им вадим хапката от устата си, за да имат още и още да крадат!
4
2
. (преди 12 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
vsichko se plashta edin den
21
1
аз (преди 12 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
В парламента е най-голямата мафия
29
2
бесен (преди 12 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
ГнявГнявГняв после защо се хилят мазно и доволно? Мамицата им! Ще си платят - душите им ще плащат! Мръсна сган такава! А ние да блъскаме за данъци и осигуровки! Сега разбрахте ли защо не може да получавате по-високи заплати?!?!?! Щото на тия гъзове не наядени трябва да им купим апратаментите!
19
1
партизанин (преди 12 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Да компенсират държавата,и то спешно,заедно с мораторни и лихви за забава(нали така Топлофикация?).
Напиши коментар

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2018 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама