Как може да вземем стартов бонус до 50 000 лв в Betmarket

20.12.2022 / 09:25 0

Онлайн пространството за казино игри и бетинг прогнози продължава да се разширява, като родините фенове очакват един нов оператор с лиценз за България. Стартът идва с възможност за стартов Betmarket бонус и единствените условие за участие ще е регистрацията. С други думи, ако желаете да започнете своята игра обещаващо, при това без никакви условия за превъртане или други изисквания, преминаването през всички стъпки за процеса на регистрация е напълно достатъчно.

Трябва да уточним, че докато самата промоция носи името стартов бонус до такава впечатляваща сума, фактите са малко по-различни. Това е награден фонд с обща стойност, което означава, че имаме три големи награди и още 925 по-малки, за които може да се състезава всеки един потребител с регистрация.

Нека разгледаме и самата идея за участие, които са вече известни и могат да бъдат проследени спокойно, след като правилата са ясни. Един клиент трябва да премине през регистрацията, където трябва да избере профил, парола и да посочи електронна поща. След това ще открием, че трябва да посочи някои лични данни като имена, адрес, ЕГН и други, които са изисквани от закона на хазарта и бързаме да споделим, че са защитени от GDPR.

Във втората страница ще открием и секция за бонус код и активирането на първите стартови бонуси – обърнете внимание, че участието за тази томбола не изключва и приемането на стартов бонус. Ако разполагате с бонус код, може да го използвате – ще го откриете в анализа на експертите, както и кратко описание какво може да отключите с него.

Следващото изискване е да направите депозит към регистрирания профил – посочени са основните методи за трансакции на профила. Последното изискване е обвързано с верификацията на профила. Брандът посочва, че е необходимо да направите едно селфи с личен документ и официално получавате пълната свобода да се забавлявате в тяхната платформа по всеки възможен и легален начин.

Всяка една стъпка в процеса на регистрация дава определени точки, като максималният брой е 140 точки и съдейки по стъпките, участието е изключително лесно и няма да разочарова абсолютно никого. Благодарение и на по-високия брой награди е сигурно, че ще има много повече доволни клиенти, отколкото само един с голяма награда. Това е очаквана стратегия, след като брандът се стреми да създаде лоялни потребители – един ключов елемент за всеки един бранд.

Сигурни сме, че това няма да е последната такава игра, която оператора пуска, впрочем маркетинговият отдел вече споделя, че има за план да промени изцяло правилата на бетинг индустрията и да предложи иновативни идеи с още повече възможности. Съдейки по подобни изказвания, можем да бъдем категорични, че конкуренцията в този сектор остава ключова за клиентите. Един бранд с по-добри оферти автоматично ще накара и останалите компании да променят своите промоционални условия, а високият им брой в страната определено ще се отрази положително.

Нека не забравяме и още една важна подробност – отговорната игра. Нито една бетинг компания не обещава сигурни или гарантирани печалби. Трябва да бъдем наясно, че нито един почитател на хазартните игри не трябва да се занимава с това забавление, ако неговата основна идея е, че ще забогатее бързо, ще реши своите финансови проблеми и други. Основната идея на всеки оператор е, че предлага забавление и удоволствие от риска, но нищо повече.

"Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост!"За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама