Как не съм го знаела преди?! Цял живот съм го зареждала неправилно ‐ сега телефонът ми издържа до 4 дни без презареждане!

27.07.2016 / 01:37 6

Много от нас са изненадани от факта, че съвременните телефони не поддържат дълъг живот на батерията, поради което трябва постоянно да се презареждат. Как да заредите правилно телефона.

В действителност, ние имаме част от вината. Противно на общоприетия мит, че телефонът трябва да се зарежда на 100%, това е абсолютно забранено да се прави! Най‐малкото така казват представителите на компанията Cadex ‐ един от най‐големите производители на батерии. Когато телефонът достигне максималното ниво на заряда на батерията, тя започва да генерира електричество на малки порции, които помагат за поддържане на това състояние. Така батерията се износва за много по‐кратък период от време.

Следователно, трябва да изключите телефона от зарядното, преди да е напълно зареден. Cadex също настояват, че най‐добре е да се зарежда батерията на малки порции през целия ден. В допълнение, батериите на модерните джаджи са много чувствителни към прегряване: по‐добре е по време на зареждане да свалите капака на телефона. Ако мислите, че тази информация е важна, не забравяйте да кажете и на приятелите си! Също така не забравяйте да се запознаете със скритите възможности на телефона си .

 

 

За жената

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук


Коментари
Коментирай чрез Facebook
0
6
plabov1080 (преди 3 години)
Рейтинг: 48350 | Одобрение: 3560
Също така не забравяйте да се запознаете със скритите възможности на телефона си
plabov
4
1
mirela97 (преди 3 години)
Рейтинг: 4163 | Одобрение: 698
Това не е вярно, новите батерии имат примерно 1000 заряда, така че зареждайки го 3-4 пъти на ден намалявате живота на батерията от 3 години на 1 и 3-4 месеца
Хубав сайт
8
1
Гранд Тех (преди 3 години)
Рейтинг: 1244 | Одобрение: 429
Ако телефона е с вградена батерия, да го разглобите и да я изкарате отвън, даже може и вентилаторче да и сложите УхиленУхиленУхилен

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама