Как се инсталира софтуерът за игри на Poker Stars?

08.03.2023 / 10:00 0

В 99% от случаите днешните онлайн казина предлагат бърз и директен достъп до своите продукти и игрални системи. За да се възползвате от техните услуги, е нужно само да влезете в тези сайтове, да се регистрирате за 2-3 минути, да депозирате и…това е! Не така обаче стоят нещата с Poker Stars – най-популярният хазартен оператор за покер игри. В днешния материал ще ви разкажем как да използвате неговите услуги през компютър и мобилно устройство.

Poker Stars за десктоп устройство – кратко ръководство

PokerStars е един от емблематичните представители на зората на онлайн хазартната сцена. Към днешна дата той продължава и да е лидер в предоставянето на покер услуги в интернет. Операторът разполага със свой собствен официален сайт, но влизането и регистрацията в него не са достатъчни, за да започнете да играете Омаха, Тексас Холд Ем или който покер ви е на сърце. За да вземете участие в Poker Stars турнирите, е необходимо да инсталирате неговия софтуер. Ето как може да се случи това:

 1. Влезте в сайта на PokerStars . Внимание: налична е изцяло пригодена за българския пазар версия на оригиналната страница на оператора. Тя е на български език и дори предлага клиентска поддръжка отново на родния ни език.

 2. Намерете зеления бутон „Изтегляне“ в първите редове на началната страница.

 3. Запишете софтуера в избрана от вас папка на компютъра.

 4. Активирайте вече инсталирания софтуер.

 5. Направете официална регистрация в него.

 6. Готово!

Какво ще получа след успешна инсталация на PokerStars?

Ако се чудите дали си заслужава да минавате през тромавия процес на регистрация и да задръствате лаптопа си с поредната програма, отделете ни няколко секунди, за да ви разкажем какви продукти и услуги са налични в ПокерСтарс. Ето част от предимствата на най-известната дигитална платформа за покер игри:

 • Стотици покер турнири ежедневно;

 • Покер училище – ръководства, материали и видеа, с които да се научите да играете покер;

 • Възможност да практикувате различни покер формати;

 • Достъп до страхотни слотове, блекджек и видео покер заглавия, защото PokerStars вече имат и онлайн казино, което ще получите след инсталация на основния софтуер;

 • Страхотни бонуси, включително за нови клиенти;

 • Изобилие от удобни и сигурни методи за депозити и теглене.

Как да инсталирам ПокерСтарс на телефона си?

Платформата на PokerStars е приложима и за мобилни устройства. Ако ще играете на телефона си обаче, инсталационният файл, за който говорихме по-горе, няма да ви свърши работа. В случая ще нужно да намерите ПокерСтарс Андроид и iOS App Apk файловете. Това обаче не е трудна задача. Андроид потребителите могат да изтеглят инсталационния файл през мобилната страница на оператора (по-конкретно чрез секция Игра от мобилно устройство), докато iPhone и iPad юзърите трябва да се насочат към Apple App Store. И двете апликации работят безупречно и са напълно безплатни.

PokerStars е емблематично място за покер любители и професионалисти от цял свят. През годините операторът постигна много, но видимо не спира да се развива, за да задоволява нуждите на своите дългогодишни и нови клиенти.

Внимание: Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg

 

*публикацияЗа реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама