Как се ползва bet builder в разработеното от betano приложение за телефон?

10.03.2023 / 10:00 0

Betano е един от водещите букмейкъри, действащи у нас. Чуждестранният оператор е достъпен за всички пълнолетни играчи на територията на страната. Те могат да играят активно в него както чрез компютър, така и чрез специално разработеното betano приложение, налично за Android и iOS устройствата. Компанията не дели играчите си на мобилни и десктоп. Всички услуги, поместени на официалната страница за компютри и лаптопи, са налични и за телефони и таблети, включително и супер полезната функция bet builder. Именно за нея ще си поговорим в днешния материал, като разясним как да я използвате през мобилното си устройство.

Какво е Бетано Bet Builder?

Bet Builder e популярна бетинг функция. Тя е налична в много водещи оператори, включително и в Бетано, където е представена като бонус и затова ще я намерите в секция Оферти. В действителност Bet Builder работи на принципа на промоциите, защото ви предоставя едновременно допълнителна гъвкавост за вашите спортни прогнози, и възможност да получите добра крайна ставка за своя множествен залог. Функцията ви позволява да съставяте свои собствени акумулатори под формата на комбинация от няколко различни селекции за едно и също събитие. Полученият множествен залог придобива доста атрактивен коефициент, а в последствие може да се комбинира с други селекции (в това число и от други мачове и спортни дисциплини) в електронния ви фиш.

Как да използвам Bet Builder през Бетано приложението?

Необходимо е точно веднъж да използвате Bet Builder, за да разберете как работи функцията в детайли и колко по-добри печалби може да ви донесе. Тук е важно да отбележим, че принципът на действие на опцията е идентичен през мобилни и десктоп устройства. Все пак, в ръководството по-долу ще обърнем конкретно внимание на начина на използване на Бет Билдър през Бетано апликацията:

  • Първо, свалете си приложението за Betano и се регистрирайте, ако все още нямате профил в този оператор;

  • След това, изберете желаното от вас спортно събитие;

  • Маркирайте интересните пазари, като минималният брой селекции е 2, а максималният – 7;

  • Вече можете да видите крайния коефициент на вашия създаден през Бет Билдър Бетано множествен залог и да го поставите със съответната сума;

  • Другата ви възможност е да добавите към електронния си фиш още селекции или други залози.

Както виждате, принципът на действие на Бетано Bet Builder е лесен за разбиране и прилагане. Ако все пак срещнете някакви затруднения с функцията през мобилната апликация на оператора, нашият съвет е да се свържете с неговия отдел по клиентска поддръжка. Служителите на Бетано ще ви дадат най-точни и бързи указания за справяне с възникналия проблем и ще отговорят на всички ваши въпроси.

Внимание: Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg

 

*публикацияЗа реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама