Как се прави здраво сърце?

11.06.2021 / 04:30 0

 
Откриха как кръвта да се движи свободно
 
Спре ли сърцето, спираме и ние. Увреждането му се случва толкова незабележимо и коварно, че буквално всяка секунда един от нас е застрашен. Но вместо да му помагаме, ние товарим най-важния си орган още и още – с тревоги, обездвижване и лоша храна, а искаме от него да ни служи дълги години. При такова „отношение“ – едва ли.
Ще се опомним ли?
Има си обаче начини кръвта да се движи свободно, а сърцето да е в безопасност и то не непременно с „тежка артилерия“ лекарства. Далеч по-щадящ метод е известен на медицинската общност. При това в лицето на природен продукт. Признат от самите кардиолози като помощник на сърцето, маслото от дълбоководните антарктически скаридообразни, известни като крил, пристига у нас през 2014-та година под името Visilife (Висилайф). Три негови предимства го изстрелват на челните места в класацията продукти за сърдечна подкрепа. Ето кои са те:
Здраво сърце: Стъпка 1 – „Удържане на разрухата“
Подобно на вода в река, чието нормално протичане е затруднено от ерозията на бреговете, така и кръвта ни може да се „затлачи“ поради слабости в кръвоносните ни съдове. Изтощени от отровите (свободните радикали), които ежедневно циркулират в нас, те имат нужда от стабилизиране, за да осигурят здраво „корито“ за свободно протичането на кръвта. 
Прецизно дозирано на капсули и цели 2000 пъти по-силно и от най-популярния антиоксидант – витамин С – маслото Visilife (Висилайф) прави точно това. То изчиства тялото от натрупаните отрови, удържа възпаленията и чак тогава възстановяването и поддържането на здрави сърце и кръвоносни съдове става възможно.
Здраво сърце: Стъпка 2 – „Отпушване“
При вече натрупали се наслоявания в реката, запушванията и нежеланите плитчини започват да пречат. Точно както става и с нашата кръвоносна система. Виновникът за това е всеизвестен – високият холестерол, който в много случаи може да се окаже фатален.
Силата на Visilife да действа като т.нар. дълбачка и да изчиства „лошия“ холестерол идва от пълното сходство между съдържащите се в него омега-3 мастни киселини и тези в човешкото тяло. Това му осигурява 50% по-добро усвояване и двойно по-бърз ефект. Възможно е да повлияе позитивно на липидния ни профил при прием дори само за 3 месеца, маслото от Крил Visilife се препоръчва за „храна“ на сърцето и цялата кръвоносна система дългосрочно и редовно. Регулирането на холестерола по този начин позволява на кръвта да тече свободно, без опасност от запушвания.
Здраво сърце: Стъпка 3 –„Брегоукрепване и поддръжка“
Ако питате речните специалисти какво следва след отпушването, ще ви кажат единодушно: брегоукрепване. Ако пък попитате кардиолозите какво се прави след коригирани нива на холестерол, ще ви кажат същото, но с други думи – поддържане на здрави съдове. За целта и в двата случая е нужна надеждна помощ. Такава за сърцето и кръвта осигурява Visilife като подпомага контрола на кръвното налягане. Така стабилизирано, течението на кръвта няма да продължи да омаломощава стените на съдовете, а това дългосрочно ще подобри здравината и състоянието им.
Всички тези стъпки бързо дават резултати. Урегулираният сърдечен ритъм вече няма така да ни тревожи, а апаратът за кръвно по-често ще стои прибран в шкафа.
Можете да откриете Visilife в най-близката аптека до вас.
 
Източник: visilife.eu
 
*публикация


Съобщете ни, ако видите грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на info@petel.bg и вижте още в - https://petel.bg/Reklama-v-Petel-bg__384655 .

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР публикации в сайта Petel.bg 


 Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2021 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама