Как се правят пържоли като за изложба? Вижте тайната на топ готвачите!

12.01.2015 / 11:31 11

Почти всеки, който яде месо, харесва сочни пържоли. Благодарение на това видео, всеки може да си приготви такава у дома, като тя да не отстъпва на качеството в топ ресторант. Най-хубавото е, че всичко се свежда до един прост трик. Демонстрация на „America's Test Kitchen“ показва как да получим най-добрия загар на пържолата, като това изисква само няколко прости съставки.

Вижте видеото и следващия път ще блеснете пред всеки с готварските си умения!


Коментари
Коментирай чрез Facebook
2
2
силветърс (преди 9 години)
Рейтинг: 2678 | Одобрение: -252
тук важи приказката,човек се храни с очите си,демек,това което виждаш,трябва да ти хареса на вид,за да го ядеш
2
1
zakluch (преди 9 години)
Рейтинг: 31191 | Одобрение: 5611
След такова "плюскане" да ми говорите за храна е налудничево! Сега сме на вълна диета, отслабване, спорт :)
Повече за мен тук Ключодържатели
3
1
kris (преди 9 години)
Рейтинг: 403752 | Одобрение: 69517
оло ,любовта идва от сърцето и душата........ако ги имаш и ги влагаш във всяко свое начинание , не само в готвенето ,то гарантирано ще успяваш по-добре от другите в живота.....
Аз мога! Трудно е да съм съвършен, но ми се налага!
2
0
linabor (преди 9 години)
Рейтинг: 132 | Одобрение: 32
Не е необходимо да знаете английски...нужно е само да знаете,че в You tube има възможност за превод и как да си го активирате... Във видеото става въпрос,че пържолите се подсушават добре и се поръсват със смес от сол и царевично нишесте. Достатъчно дебели са и всяка е около половин кило, за да са достатъчно дълго върху скарата... има логика в цялата работа-нишестето ще "запечата" месото и то ще остане сочно Идеята е много добра!
4
1
kris (преди 9 години)
Рейтинг: 403752 | Одобрение: 69517
не е възможно да се направи хубава и сочна телешка пържола в българия , поради липсата на американския бииф , но за желаещите да се преборят с проблема ще дам най-популярната в сащ рецепта , а имено така наречената :пипер , сол и чесън...,,,,,както е показано , месото да е сухо и се овалва с едро начукан черен пипир / не смлян ! / , сол /два пъти по-малко от прилагания за свинска пържола /и смачкан до каша чесън......така третираните пържоли се покриват с целофан и се поставят в хладилник за 10-12ч.....скарата да е на максимум и да се обръщат на 1.5 мин четири пъти.....бон апетит.....
Аз мога! Трудно е да съм съвършен, но ми се налага!
0
1
iTechnology (преди 9 години)
Рейтинг: 3603 | Одобрение: 1053
7
1
Gogata (преди 9 години)
Рейтинг: 5208 | Одобрение: 598
Вместо за изложба предпочитам да са направени за моабет приятели, една добра софра, каса бира и 2-3 кани червено вино, тогава да заповядат и с пържолките
УМНОКРЕСЛИВИТЕ ТРЯБВА ДА БЪДАТ ИЗХВЪРЛЕНИ ОТ ВЛАСТТА! КОЙТО ИМА УМ В ГЛАВАТА СИ ЩЕ СЕ ОБЕДИНИ СРЕЩУ ТЕЗИ ЛИБЕРАЛНИ БЕСОВЕ. НЕ МОЖЕМ ДА ОСТАВИМ ШЕПА ЛИГЛЬОВЦИ ДА СИ ИГРАЯТ НА ДЪРЖАВА, ДОКАТО ДРУСАТ И РАЗИГРАВАТ КОНЯ НА АМЕРИКАНСКОТО ПОСОЛСТВО. ПРАЙДОВЦИ НА ЕКЗИСТЕНЦИАЛНАТА ПУСТОТА.

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама