Как се залага на конни надбягвания в Bet365 България?

06.03.2023 / 09:12 0

Ако днес е модерно да се прогнозират спортни събития онлайн, то залозите на конни надбягвания не са никаква новост. Всъщност, те представляват една от първите форми на хазартна дейност. Зараждат се в Англия през първите години на 17 век, по време на управлението на Крал Джеймс Първи. Вероятно това е и причината и до днес онлайн играчите да търсят залози на коне именно във великобритански букита. За щастие, у нас потребителите могат да намерят такива в Bet365 България или специално създадената за родната аудитория версия на топ английската бетинг страница.

Какви опции за залози на конни надбягвания предлага Bet365?

Английският букмейкър е сред водещите имена в бетинг сектора с конни надбягвания. От самото си създаване през 2000 година до ден днешен той специализира в множество хазартни услуги и една от тях са именно залозите в тази спортна дисциплина. Към този момент Bet365 може да се похвали с една от най-ярките и запомнящи се програми със събития от света на конните надбягвания. В сайта ежедневно ще намират стотици пазари в популярни състезания като 5 Хепи Вали, Пънчестаун, Scottsville, Кемптън и много други великобритански ивенти. Освен от Англия и Ирландия, в Bet365 се предвиждат и регулярни събития с конни надбягвания от много други краища по света, в това число Австралия, Нова Зеландия, както и някои страни на Северна и Южна Америка.

Как да залагам на конни надбягвания в Bet365 от България?

Всеки потребител с активна регистрация в Bet365 може да постави своята прогноза за състезание с конни надбягвания – както в реално време, така и непосредствено преди началото на събитието. За целта е нужно да влезете в българската версия на платформата и да отидете в категория Спорт. Вляво на вашия екран са поместени видовете спортове. Точно между колоездене и ММА са конните надбягвания. След като ги изберете, в центъра на вашия екран ще видите актуалните състезания, като за всяко от тях има огромен брой маркети. Изберете желания от вас, поставете сума за залог и следете електронния си фиш за резултати. Ако сте начинаещи в сферата, добре е да се запознаете с основните термини, свързани с конните надбягвания предварително.

Какво представляват залозите на конни надбягвания Бет365?

Най-общо казано в категория конни надбягвания Bet365 ви дава възможност да прогнозирате кой жребец ще спечели избраната от вас надпревара. Едновременно с това обаче операторът разполага и с по-екзотични пазари, като например класиране в топ 5, втори или последен завършил. Възможни са както единични, така и множествени залози на конни надбягвания. В някои случаи са предвидени и опции за дългосрочни залози. Важно е да уточним, че този английски оператор е популярен със своите високи коефициенти в конните надбягвания. За някои състезания те надхвърлят значително средните на пазара. В допълнение обаче Бет365 предлага и няколко специални промоции, отнасящи се именно до залозите на конните надбягвания и техните ставки:

  • bet365 Оферта за Коефициент, която представлява вид гаранция, че операторът ви предлага по-добри ставки от тези на конкурентни букита (Ladbrokes, William Hill, Paddy Power, Coral, Sky Bet и Boylesports);

  • Най-голям коефициент . Офертата ви изплаща печалбата с по-висок коефициенти, когато НК е по-голям;

  • Оферта Състезания, предвиждаща плащане дори при дисквалификация на коне.

Внимание: Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg

 

*публикацияЗа реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама