Как всяка зодия преживява раздялата? Скорпион - адска мъка, Стрелец - заминава нанякъде, Овен...

14.10.2015 / 17:33 2

Разделите никога не са лесни и прости за преодоляване, но някои по-лесно приемат това, а други не могат да се примирят, че е дошъл краят, пише "За жената".

 

Овен

Овенът болезнено преживява раздялата, обаче се старае да остави впечатление на железен. Този огнен знак се чувства като полят със студена вода, когато се стигне до прекъсване на връзката. Смята се, че в любовта и войната всичко е позволено, така че по всеки възможен начин ще се опита да спечели личността до себе си. Ако това не му се получи, започва излизания с приятели и колеги и така преодолява нещата


Телец

Въпреки, че действа спокойно, когато няма никакви проблеми, телецът трудно преживява раздялата, дори и ако това се случи за кратък период. Ако прекъсването на връзката е завинаги, емоционалният Телец ще остане в дома си и ще страда в мълчание. Евентуално може да разговаря със своя най-добър приятел, но едва ли ще излезе. Ако излезе, утеха се опитва да намери в текстовете на песните, които са били любими на партньора му


Близнаци

Изглеждат като личности, които все успяват да оцелеят и забравят бързо, но изобщо не им е лесно. Свикнали са всички да ги обичат и да ги молят да останат още малко, така че за тях не е ясно защо някой би могъл да ги остави. Ако това се случи близнакът дълго време ще изпраща съобщения, ще звъни на телефона и ще чака втори шанс.


Рак

Раците трудно оцеляват след раздяла, дори и за кратка. Любовта към храните и напитките излиза наяве и често без контрол се предават на под тяхно влияние. Това изобщо не ги притеснява. Единственото нещо, което ги интересува е, когато отново ще срещне любовта в живота си.


Лъв

Гордият лъв страда драстично, открито и всички около него трябва да знаят, че е емоционално наранен. Всички трябва да страда заедно с него. Когато преживеят раздяла, не може да се разбере дали това е резултат на пострадалото им его или мъка. Лъвът отново и отново се опитва да разбере как партньора, с който до вчера е споделял света, сега му причинява такава болка.


Дева

Пребирливата и търпелива Дева трудно бива оставена, но ако се стигне до прекъсване на връзката, ще направи всичко, за да открият, която е истинската причина за раздялата. Ще закуски любимата шоколад и ще обмисля какви съобщения да изпрати на желаната личност. Ако случайно пожела да напусне партньора, ще направи всичко, за да изглежда като тя е оставена.

 

Везни

Въздаржаният и суетен знак няма никого да позвол да го гледат как страда и скърби. Ще се усмихва пред другите и ще се прави все едно нищо не е станало, но е точно обратното. У дома ще пробва всички сладки десерти, ще плаче и ще мирише възглавницата, която все още лъха на партньора си


Скорпион

Скорпионът скърби ужасно като нито един друг знак, когато е влюбен и изоставен, особено когато искрено обича. Тогава чувства и физическа болка, когато се стигне до прекъсване на връзката. Не знае на кого скоро да се обади, не знае на кого да каже колко е тъжен, защото за него това са най-тежки мъки. За съжаление, нито един приятел и нито една кръчма не могат да му помогнат.


Стрелецът

Хедонистично настроен стрелец не може да забрави прекратяването, а просто бяга от суровата реалност. Именно затова пътуването винаги е първа опция, но ако не е в състояние, тогава със сигурност ще се реши за забавление в дискотека или ресторанти. Винаги се насочват към ново любовно приключение.


Козирог

Практичен, но чувствителен Козирогът не му е ясно как някой може да е толкова луд и да го остави, когато нещо, което да би направил за л'бовта. Ако партньорът му прекрати, тогава си връща филма назад и се опитва да разбере какво не е наред с него. В мислите си се връща в стари любовни преживявания и емоции и мечтае да се върне обратно при него любовта.


Водолей

Както живеят, така и страда - самотният Водолей ще тича от кафене в кафене, от приятел на приятел, опитвайки се да открие защо се е стигнало до прекъсване на връзката. Ще продължава да се опитва да успокои желаната личност и се върна в прегръдките й.


Риби

Рибите са родени за страдание. Тъга за тях е по-голяма от всички думи, които съществуват в света, страданието не спира, а сълзите остават неизплакани. В такива ситуации, когато са затрупани със собственото самосъжаление и отказ от партньора, винаги се връщат към всички стари връзки, които някога са имали.

 Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на info@petel.bg


 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
0
0
COF6666 (преди 6 години)
Рейтинг: 492 | Одобрение: 122
Всеки както иска. Зодиите нямат значение!
„Melior morior bellator, quam ago profugus.“

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2022 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама