Какви са предимствата на Босненската храна за пчели на Коник Арома ЕООД

29.02.2020 / 09:15 0

 1. 100% органични продукти.

 2. Без ГМО и ХМФ

 3. От чиста цвеклова захарвсички минерали и витамини от цвеклото пренесени в храната!

 4. Белтъка е от биологично чист соев протеин производство на ИРЕКС.

 5. Ензимно инвертирана захар.

 6. Подходяща за целогодишно подхранване.

 7. Мека текстура-лесно се приема от пчелите!

 8. Не се рони.

 9. Пчелите я обожават-създадена е по вкуса на пчелите!

 10. Стимулира отводките и пчелата майка-силни семейства!

 11. Дава само чиста енергия.

 12. Не натоварва пчелата да работи върху храната-работи за пчеларя!

 13. В удобни опаковки подходящи за всеки пчелар.

 14. Не се разваля-няма химикали!

 15. Захароза при сиропа, разградена до 1.3%-няма отражение в меда!

 16. Пчелите взимат от храната само колкото им е нужно-икономично!

Това са само част от предимствата на храната, но за да останем скромни, ние ще кажем, че избора е на пчеличките. Когато знаеш какво търси една пчела в природата е лесно да го събереш за нея в един продукт, като нашата храна и да и го поднесеш.

По този начин им помагаме да останат:

 • Живи

 • Силни

 • Здрави

 • Работоспособни

 

КОЯ ХРАНА ЗА ПЧЕЛИ ДА ИЗБЕРЕМ ОТ ПРОДУКТИТЕ НА КОНИК АРОМА?

Нашия отговор е, че която и храна за пчели да изберете в никакъв случай няма да сбъркате, но най-добре е да се съобразите с това от какво имат нужда пчелите. Например, когато стартира пролетния сезон е по-добре да подхраните пчелите с богата на протеин/белтък/ храна, като протеиновата и херба про пита. Това ще Ви осигури добър старт на сезона ше подбудите бързо семействата и най-важно, майката пчела.

Ако семействата са слаби и боледуват можете да изберете тимо про и херба про пита, за да си гарантирате здрави пчели със силен имунитет. Тимо про пита и Херба про пита са едновременно храна за пчели и естествен имуностимулатор срещу болести и паразити по пчелите. Богати са естествени антиоксиданти, минерали, витамини и билки.

За късно есенния и зимния период можете да изберете Стимулативната пита. Тя е много добре балансирана храна и ше осигури на пчелите необходимите хранителни запаси за да изкарат зимата.

През пролетния и летния сезон подхранвайте с Херба инверт и Тимо инверт, това и ензимно инвертиран захарен сироп с билки и витамини. С течната храна за пчели 

ще давате на пчелите винаги свежа енергия в най-изтощителния за тях период, а те ше Ви се отблагодарят с богат добив на мед, разбира се.

Придържайки се към нашите препоръки ще намалите риска от загуба на пчелни

семейства до минимум и ще си гарантирате увеличаване добива на мед.

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА ХРАНАТА ЗА ПЧЕЛИ?

Храната за пчели представлява бива твърда/пастообразна/ и течна/инвертиран захарен сироп/. Твърдата храна представлява смес от захар и вода, най-често наподобяваща паста, но често се среща и в напълно твърдо състояние, което зависи от марката на храната и производителя. Във високия клас храни, като този на Коник Арома ЕООД освен захар и вода в храната се съдържат също така и билки, соев протеин, етерични масла, минерали, витамини и инвертиран захарен сироп.

Течната храна за пчели е инвертирания захарен сироп, който е смес от захар и вода и е инвертиран по ензимен път или с киселини и различни видове инвертази. Ние бихме могли да Ви предложим Херба инверт и Тимо инверт, което представлява ензимно инвертиран захарен сироп с 1.3 % остатъчна захароза с добавени билки и натурален тимол. Нашия сироп се предлага в 5 литрови бутилки с тегло от 6 килограма  по 4 броя в кашон.

Нашият опит и направените биологични проучвания показват, че пчелите предпочитат и по-лесно усвояват храната за пчели, в която има добавен инвертиран захарен сироп и е с по-мека текстура.

Отделно всички добавки в храната, като минерали, витамини и билки оказват благоприятно въздействие върху развитието на пчелните семейства, защото са прецизно подбрани, като е взето предвид природата на пчелата. Всичко това е предвидено и добавено в нашите храни за да помогнем на пчелите да оцелеят възможно най-дълго, както и да са възможно най-работоспособни, което от своя страна оказва благоприятно въздействие при медосбора.

 

Коник Арома ЕООД

+359 884 085 199

www.konikaroma.com

office@konikaroma.com

https://www.konikaroma.com/kategoria/hrana-za-pcheli/

 

* публикация

 

 

 

PETEL.BG се дистанцира от самото начало от съобщаването като извънредна новина на броя на починали стари хора в Италия, Испания и други страни с голям процент възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да показват, че има някакво увеличение на средната сезонна смъртност в нито една от страните, което да налага тази статистика да се съобщава като извънредна новина. 

Информирайте се от достоверни източници! 

Не се подавайте на манипулации и на вероятни опити на измамници и политици да използват извънредната финсова криза за користни лични цели. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тукПоследни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама