Какво е да си кмет на Бойко Борисов?

13.10.2019 / 00:51 1

Кадър: Канал 3

С премиера Бойко Борисов се работи лесно. По нощите не ми е звънял, но рано сутрин - да, за да пита изчистени ли са пътищата зимата и такива неща. Всички знаем, че той става много рано. Играем тенис с него. Не обича да губи и според мен това е качество, което му помага. Връзваме се на малки суми - 10-20 лева. Когато победи, най-много обича да навива банкнотите на фунийка и да си ги слага на бандажа на ракетата.

Това каза в предаването "Офанзива" по Канал 3 кандидатът за кмет на Банкя от ГЕРБ Рангел Марков. "Най-трудният проект, който изпълнихме успешно за Банкя, беше изграждането на "водния цикъл", тъй като беше свързан с живота на много наши съграждани. Става въпрос за изграждане на канализация по главните улици и беше свързано с едно изключително неудобство от страна на гражданите. В далечната 2007г не заварихме нито един стартирал проект, започнахме от нулата. Вече сме на финалната фаза с Балнеолечебницата в Банкя. Банята е най-стария, най-важния, градообразуващ фактор за Банкя. За съжаление назад във времето ние я заварихме в едно много лошо състояние. Спасихме сградата, защото тя си беше тръгнала. Покривът беше пробит на няколко места, течеше. Благодарение на това, че успяхме да подсигурим необходимите средства и то не от държавата или от общината, а  чрез публично-частно партньорство. На практика вече сме на финала на възстановяването й като паметник на културата. Нашето желание е от другата година да стартира като най-големия балнеолечебен и СПА център в България", обясни Марков.

"Успяхме да реализираме 42 километра канализация по един европейски проект, предстои ни още изграждането на 50 километра. Това общо взето е следващото нещо, което ще реализираме през следващия мандат. Така ще обхванем общо 80 процента от територията на Банкя, което е един доста добър процент" допълни той. / novini.bg"Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и мълчаливи могат да бъдат водени като овце на клане."  Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не създава излишно напрежение и да не нарушава основните ценности, върху които се крепи ЕС.

Личните свободи, като зачитане на личния живот, свобода на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са защитени с Хартата на основните права на ЕС.

Неспазването на тези принципи подкопава устоите и разяжда като злокачествен тумор ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е защитена и гарантирана от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за спазване на предписанията и мерките, но чрез осъзнатост, а не чрез настойчиво всяване на паника и страх.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и опасно е използването на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на агенция "Една Жена Каза". Търсете първоизточника извора на информацията в чуждите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в чуждите медии.

Те често търсят сензации и драматизъм, защото, за разлика от повечето медии в България, се намират в реална пазарна конкурентна среда и темата "Ковид 19" им носи предимство над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разума си, а не на емоциите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически интереси или иска да ви информира на базата на научни експертни данни и цифри.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук


Коментари
Коментирай чрез Facebook

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама