Какво ще ни донесе пълнолуние в Скорпион?

11.05.2017 / 03:00 1

На 11.05. в 12:00 часа през нощта настъпва Пълнолуние в знака Скорпион.

Тогава Луната застава в точна опозиция със Слънцето в Телец. Контактът между двете Светила е възможно да ни обърква и да затруднява изявите ни (Слънцето), много силно подсилвайки чувствителността и емоциите ни (Луната), пише Dama.bg

Поради тази причина на 11.05., (четвъртък) няма да е подходящ ден за взимане на важни решения, стартиране на дейности, особено такива, засягащи финансите или притежанията ни.

Оста Телец-Скорпион е пряко свързана с парите, собствеността, общите ресурси, кредитите, банковите операции, наследствата. Именно в тези сфери е добре да сме наистина внимателни и да не предприемаме рискови дейности, защото има вероятност да сме импулсивни и не особено рационални, заради което да претърпим загуби.

Пълнолунието в Скорпион предразполага и към дребни здравословни неразположения, като главоболие, грипни състояния, леки травми. Добре е през деня да не се подлагаме на хирургични интервенции, да не посещаваме зъболекар и да не ходим на изследвания.

Контактът между Слънцето и Луната най-силно ще повлияе на неподвижните знаци Телец, Скорпион, Водолей и Лъв, както и хората с лични планети или Асцендент в тези знаци, които по всяка вероятност ще имат силен конфликт между това какво трябва да правят (Слънцето) и нещата, които са им на сърце и с които биха искали да се занимават в действителност (Луната).

Също така е възможно да възникнат разправии с хора от обкръжението, които ще са склонни да реагират прекалено емоционално, без да премислят ситуацията от всички ъгли. При всички случаи е важно да се постараят да не оставят емоциите и напрежението да ги завладеят и да изригнат в неподходящ момент пред неподходящите хора, рискувайки да си развалят отношенията с тях за продължително време.

Водните знаци Риби и Рак с лекота ще взимат решенията си и ще са силно убедени в истинността на своите думи и действия. При всички случаи е добре да не са прекалено крайни с най-близките си хора, за да не наранят някого, понесени от вихъра на импулсивността.

Голяма част от въздушните знаци Близнаци и Везни ще са силно ангажирани с финансови въпроси и може да решат да разширят дейността си или да намерят нови начини за печалба.

Земните знаци Козирог и Дева ще имат желание да комуникират интензивно с другите и да са в центъра на събитията. При тях не са изключени кратки пътувания и важни срещи.

Огнените знаци Стрелец и Овен по всяка вероятност ще изживеят периода около Пълнолунието доста романтично и в търсене на близост с друг човек. При тях е възможно да изникнат непредвидени събития в работата им, към които ще им се наложи да се напасват./dunavmost.bgЗа реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
0
0
bgport (преди 7 години)
Рейтинг: 274 | Одобрение: 44
Пълнолунието влия е много силно на хората въпреки хороскопа ми и това. което пише в него,аз ще гледам да не се изнервям и ще се надявам на хубави събития в любовта.

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама