Какво значение имат коефициентите при бонусите за спортни залози

27.04.2021 / 09:11 0

Ако поне веднъж сте залагали в сайт за спортни залози, вероятно сте обърнали внимание на множеството реклами за промоции и бонус оферти. Това не бива да ви изненадва, тъй като бонусите са ключов инструмент на операторите за привличане на нови клиенти. Колкото по-добра и атрактивна оферта се предлага, толкова по-голям шанс има множество нови потребители да се запишат и да играят.

 

Какви оферти предлагат най-често операторите?

Преди да преминем по същество и да отговорим на този въпрос, съветваме ви да разгледате тази подробна информация за най-актуалните winbet бонуси. Така бихте могли да вземете достатъчно информирано решение, дали си струва да се доверите на този букмейкър или не.

 

И така - бонус офертите, какво трябва да знаем за тях?

Началният бонус за “добре дошли”

Обикновено промоциите биват няколко основни вида, като най-често срещано е предложението за начален бонус за нови клиенти. Тук обикновено операторите увеличават началния баланс на новорегистриралите се, позволявайки им да стартират играта си с възможно най-голяма банка. Така потребителите могат да играят дори повече, тъй като разполагат и с по-висок бюджет за това.

 

Трябва обаче да имате предвид, че повечето оферти на букмейкърите вървят ръка за ръка с определени изисквания за тяхното “превъртане”. Или иначе казано, трябва да изпълните определени изисквания за игра, за да имате право да “усвоите” бонуса и в краен етап да приберете тези пари. Трудността на “превъртането” зависи от условията на самия оператор. Понякога условията са наистина комплексни, поради което трябва да бъдете наистиан внимателни, за да можете да ги изпълние.

Примери за други бонуси

Тук отново можем да посочим Winbet като пример за букмейкър, който радва феновете си с редовни промоции и бонус оферти.

 

Българският бранд, например, поддържа бонус режима Bonus Box. При него най-редовните играчи получават изненади под формата на специални оферти, с които букмейкърът възнаграждава лоялността им. В това число влизат кеш бонуси, безплатни игри в раздел “Казино”, безплатни спортни залози и специални подаръци.

Често Winbet предоставя на играчите и възможност да спечелят допълнително със специални залози на живо за ключови двубои. Следете редовно сайта на оператора, за да бъдете наясно за кои мачове важи тази промоция и как можете да се възползвате от нея.

Не на последно място, трябва да споменем и склонноста на операторите да предлагат възможността за спечелване на масивен джакпот. В случая на Winbet, това е т.нар. Super Jack Jackpot, който достига сумата от 50 000 лева. Спечелването му обаче не е никак лесно, защото от играчите се изисква да познаят двуцифрен брой мачове, за да триумфират. А това никога не е лесно, както добре знаем.

 

Коефициенти при бонуси - какво значенеи имат?

Както добре знаем, колкото по-високи са коефициентите на дадена среща, толкова по-трудно е за играчите да направят успешна прогноза. Поради това букмейкърите често възлагат определен минимум на ставките, когато става дума за бонусите. Така операторите се “застраховат”, че за потребителите не е твърде лесно да вземат предвидения бонус. Малко или много, това трябва да бъде предизвикателство за играчите, а не разходка в парка.

 

Заключение за бонус офертите

За финал можем да кажем, че операторите предлагат някои наистина страхотни бонус оферти за своите потребители. Съветваме ви да разгледате офертите на поне няколко различни букмейкъра, преди да решите къде да си направите акаунт. Открийте кой оператор предлага най-добрите предложения и му се доверете. Защото всички обичат промоции, нали така?За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама