Калина Крумова: Преговорите за кабинет ми приличат на покани за любовни срещи

30.05.2023 / 16:31 2

Редактор: Недко Петров

Стопкадър Нова Тв

Бившият политик Калина Крумова-Захариева изригна с интересен коментар по повод изявленията на ГЕРБ, които призоваха ПП-ДБ да сменят начина на водене на преговори за съставяне на редовен кабинет.

„Мария Габриел днес говори за доверие, за доверие на двете политически формации, на двете коалици,и които искаха да влязат в този кабинет с ротационно председателство. Всъщност те си признаваха още преди изтеклите записи, че си нямат доверие и сега не знам в тяхната представа как се гради доверие, но според мен то не се изгражда за пет дни“, коментира в „Пресечна точка“ по Нова Тв Крумова.

„С това изявление и с вчерашните събития, мисля, че може би тези хора, на чиито плещи стои съставянето на редовен кабинет в България, имат усещането за безвремие, а те дните, които остават, са пет, шест, да речем след вчерашното връчване на мандата. Всеки е срещу всеки, всеки на някой е много сърдит и е на страшно различна позиция“, допълни тя.

„Тези хора, които се плюха едни други, сядаха на масата пак, разменяха едни послания в публичното пространство, все едно се канят на любовни срещи. Аз не мога да го разбера по този начин, защото си мисля че отговорността да управляваш държавата е много над тези неща, от това кой на кого е обиден“, каза още Калина Крумова.За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
2
0
kris (преди 12 месеца)
Рейтинг: 346131 | Одобрение: 56191
Има нещо подобно.....Всички са ги надървили и си ги мерят, а Гаргамелката чака край парапета да види кой ще е с най-голям.....!
Аз мога! Трудно е да съм съвършен, но ми се налага!
1
0
kjk (преди 12 месеца)
Рейтинг: 43851 | Одобрение: 5441
Тая калинка все неопраскана ходи,завижда на парапет мисирката!!!:woot:

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама