Камериерката, ударена от швед: Има корупция в съдебната система (Видео)

27.09.2017 / 09:03 12

„Има корупция в съдебната система”. Така камериерката Диана Петкова си обяснява, че шведът, който я удари в хотел в „Слънчев бряг”, беше глобен с 4500 лева.

„Масата хора, които познавам и с които разговарям, казват, че изобщо не може да разчитаме и да вярваме в институциите”, коментира тя пред NOVA. „За мен истинското възмездие е в парично обезщетение. Ще го търся”, подчерта Диана Петкова.

Последната призна, че в момента си търси работа. Преди да започне работа като камериерка, тя е била икономист-статистик.Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на info@petel.bg


 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
8
2
kris (преди 5 години)
Рейтинг: 243354 | Одобрение: 27459
Измет сте всички вие , които не разбрахте коментара ми......Я го прочетете още няколко пъти с болните си мозъци , за да разберете за какво става въпрос......! Ама не ви харесва , че камъните падат във вашата градинка , долни ГЕРБерасти.......! ВАШАТА съдебна власт трябва да бъде ритана в главата , долни мошеници и ще дойде време когато наистина ще ви заритаме......!!
Аз мога! Трудно е да съм съвършен, но ми се налага!
8
0
snaipstall (преди 5 години)
Рейтинг: 4832 | Одобрение: 1567
А ако подсъдимият беше някой българин? Какво щеше да се случи?! Аз ще ви кажа. Майката му щяха да разкатаят. Ето това щеше да стане. А понеже  е чужденец, и минава "метър". Ами ако беше някой мангал, тогава какво ли щеше да е........  :/
11
7
kris (преди 5 години)
Рейтинг: 243354 | Одобрение: 27459
Трябваше ли да я ритнат в главата , че да открие топлата вода......? Трябва ли да ритнат и всички останали , за да им дойде акъла и да сафирясат , че има нещо гнило в Дания , т.е. България.....?
Аз мога! Трудно е да съм съвършен, но ми се налага!

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2022 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама