"Къмпинг Градина": Инцидентът с пребитото момче не е на наша територия

11.07.2024 / 11:28 0

Къмпинг "Градина"

Къмпинг "Градина" официално се разграничава и заявява, че инцидентът с пребитото момче, който стана широкоизвестен през последните седмици, не се е случил на територията на къмпинга.

“Къмпинг Градина” е най-старият къмпинг в България и се намира в най-северната част на местността “Градина” – много далеч от “Кайт бар”, където всъщност инцидентът се е случил.

В този смисъл е неправилно и некоректно да се съобщава, че инцидентът е бил на “Къмпинг Градина”. Всеки може да провери истинността на това твърдение чрез справка за разположението на “Кайт бар” и “Къмпинг Градина” – двете са далеч едно от друго и нямат нищо общо помежду си.

Молим представители на медиите, институциите и всички засегнати лица, когато говорят за инцидента, да вземат предвид коректната фактология в интерес на аудиторията и правилното разрешаване на случая. 

“Къмпинг Градина” осъжда категорично подобни прояви на насилие.За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама