Канада приема 1 млн. имигранти в следващите 3 години

12.01.2019 / 02:40 6

Канада обяви план за привличането на над 1 млн. нови мигранти, които да заживеят постоянно в  страната.

Планът ще обхване идните 3 години, обявиха от канадският парламент, предава CNN.

След като през 2017 година страната привлече над 286 хил. нови постоянни жители, властите искат да увеличат броя до 350 хил. новопристигнали през настоящата година. През 2020 година се очаква привличането на нови 360 хил. мигранти, а през 2021 година – на нови 370 хил. души.

„Благодарение най-вече на новодошлите, които приветстваме през цялата си история, Канада се превърна в силна и жизнена страна, на която всички се наслаждаваме”, казва канадският министър по имиграцията, бежанците и гражданството Ахмед Хюсейн.

Хюсейн, който е имигрант от Сомалия, посочва, че новите жители на страната ще помогнат за преодоляване на проблемите свързани със застаряването, ниската раждаемост и недостига на работна ръка.

Новината от Канада идва на фона на все повече държави по света, които затягат условията за приемане на чужденци на теторията си. Причина за това е масовата вълна бежанци и мигранти, която заля Европа през последните години.

По данни на ООН, през 2017 година броят на насилствено разселените хора по света достига 68.5 млн. души.

 

Profit.bg

 

 

Всяка минута очаквай новина в PETEL.BG!

Публикувай директно всичко в групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко интересно!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg 24 часа в денонощието! 

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
7
0
Веда (преди 1 седмица)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Няма да приемат роми - квотата е за квалифицирани и грамотни мигранти - има списък с търсени специалности. От 30г в топ 5 е психология Усмивка
7
0
Mnogoznajko (преди 1 седмица)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
A тука ще останат два милиона и кусур прасета ! Така ще преизпълните плана РАН-ЪТ ! Остава и турците да побягнат и тогава ще остане парламента и Министерския съвет ! Е и обслужващите американските бази-педерасти !Какъв кеф ! Ами вие тогава ,прасчовци самички ще се избиете ! От лакомия,кой да е до копанята или яслата на Нексуса ! То и без това ,половината цигани се изнесоха в чужбина! Само не ми е ясно ,защо ремонтират къщите си тук ,а не си купят къщи в страните в които работят ! Моите деца това и правят Ние и без това нямаме Родина ,а държава в която пребиваваме ! А ,то една държава !!! Да бях с 10-15 години по-млад ,ако с лайяно въже да са ме вързали,щях да го прегриза и  мъглата на Албиона !
3
2
от черешата (преди 1 седмица)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Сиреч, скоро да очакваме в нет-а да се появят клипчета с танцуващи бели мечки ?!
10
3
Иваната (преди 1 седмица)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Айде мургави "римляни',КАНАДА ВИ ЗОВЕ!!!!
10
3
vlado 157 (преди 1 седмица)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Дай Боже тоя богоугоден призив да чуят всички мангали!
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Братя ромеи от Войводино, "Филиповци", "Максуда" и Каменар! Сега е момента да стегнем багажа, натоварим каруците и да поемем по дългия ,стар друм за Канада. Няма "Титаник"-"Митаник", но има  други знайни и незнайни пътища.  Да тръгваме ,братя! Да оставим  без работна ръка  Варна, да усетят българите каква мъка е да живееш без нас-ромейте. Няма да има музика, няма да има веселие до зори, няма да има кончета и каруци по булевардите за атракция....Няма да ни има и ще настане мъртва тишина, а без нас няма живот! 
Напиши коментар

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама