php shell shell download ucuz takipçi al leke kremi takipçi al pubgmobile antalyahaber antalya hamam böceği ilaçlama

Кандидат-студенти в Пловдив с гениални бисери на тема "приятелство"

09.06.2015 / 07:14 2

„Когато намериш истински приятел, трябва непременно да го заРазиш”, пишат на приемен изпит за Пловдивския университет

До „гениални” умозаключения стигнаха и тази година кандидат-студентите в Пловдивския университет „Паисий Хилендарски”, пише "Монитор". Гимназиалните възпитаници трябвало да пишат есе: „Приятелството е надежда”. Благодатната за размисли тема обаче довела до неочаквани езикови обрати.
Проверяващите се натъкнали на странни разсъждания и заменяне на кирилица с латиница. Така при поредното объркване на графичните знаци прозрението на младежа за приятелството довело до следното изречение: „Когато намериш истински приятел, трябва непременно да го заРазиш”. Други умотворения били основани предимно върху идеята за приятелското рамо. Сред тях били следните „гениални” изводи: „Истинският приятел е този, който има рамо, подпухнало от сълзите ти”, „Любовта-това е едно силно израснало приятелство” и „Приятел е онзи, който първо ти подава носни кърпички, а после и дясното си рамо, на което да плачеш”. 

Въпреки писмените каламбури тази година кандидат-студентите не сътворили чак такива бисери, каквито имало през предишни кампании. От текстовете си личало, че младежите истински се напъвали да сътворят нещо умно, но заради беден езиков запас, резултатите при някои били трагични. „Приятелското рамо е онова, което може да те изслуша и да те посъветва” и „Рамото ще ти даде вълшебно хапче, взимаш си дозата и се чувстваш облекчен”, гласят още от заключенията на кандидат-студентите. 

Други мераклии да учат висше писали, че „Приятелството е онзи спасителен пояс, който първо ти подава ръка, а после ти казва, че всичко е наред”, както и че „Истинският приятел винаги поддържа главата ти вдигната” и „Без приятелство се разхождаме наоколо с липсващи парченца от душата си”. Темата за приятелството била пренесена и върху отношенията между мравките: „Приятелство има и между мравките: те си махат с краче, пипалце и се хващат една за друга, за да минат през трудно място”. Умозаключенията на друг кандидат-студент пък били: „С приятелство помежду си човек живее по-добре”.


Коментари
Коментирай чрез Facebook
0
0
Armaga (преди 6 години)
Рейтинг: 700 | Одобрение: 265
От тази статия "научих" много неща. Разбрах, че любовта е еквивалентна на приятелство, че истинският приятел е този, който има <рамо?!> подпухнало от сълзи. А този цитат: "Рамото ще ти даде вълшебно хапче, взимаш си дозата и се чувстваш облекчен", имам чувството, че някой наркоман/нимфоман го е писал.

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2021 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
php shell shell download ucuz takipçi al leke kremi takipçi al pubgmobile antalyahaber antalya hamam böceği ilaçlama
реклама sikik