Канят Портних пръв да се топне във водата на плажа на "Аспарухово"

20.05.2020 / 12:18 4

Оставка на кмета Иван Портних, поиска преди дни Павел Лозанов, администратор на варненската група "Свободна Варна" и жител на квартал "Аспарухово".

Вече има и създадена група "АЗ ИСКАМ ОСТАВКАТА НА ИВАН ПОРТНИХ"

Кметът Иван Портних е знаел за спуканата тръба в езерото още на 20 август точно преди изборната кампания, но не е уведомил гражданите, а едва два месеца по-късно е сформирал комисия по проблема. Обществена поръчка за ремонт е имало чак 5 месеца по-късно.

Днес Лозанов покани Портних да открие летния сезон на "Аспарухово", като пръв се топне във водата:

ОФИЦИАЛНА ПОКАНА КЪМ КМЕТА НА ГР. ВАРНА - ГН. ИВАН ПОРТНИХ

МНОГОУВАЖАЕМИ Г-Н ПОРТНИХ, АЗ, КАТО ЖИТЕЛ НА КВ. АСПАРУХОВО ОФИЦИАЛНО ВИ КАНЯ ДА ОТКРИЕТЕ ЛЕТНИЯ СЕЗОН НА ПЛАЖ АСПАРУХОВО, КАТО ПЪРВИ СРЕД ПЪРВИТЕ СЕ ПОТОПИТЕ В КРИСТАЛНИТЕ ВОДИ НА НАШЕТО ЧЕРНОМОРИЕ И ДА ОПИТАТЕ ОТ СЛАДОСТТА НА СОЛЕНИТЕ МУ И ЧИСТИ ВОДИ.

ОЧАКВАМ ОБРАТНА ВРЪЗКА ЗА ДАТАТА НА СЪБИТИЕТО И ЧАСА, ЗА ДА МОЖЕМ ДА ОВЕКОВЕЧИМ ТОЗИ ПАМЕТЕН МОМЕНТ ЗА ИСТОРИЯТА НА КВАРТАЛА. КЕТЪРИНГА ЩЕ БЪДЕ ЛЮБЕЗНО ПРЕДОСТАВЕН ОТ ВИК - ВАРНА.

С УВАЖЕНИЕ,

ПАВЕЛ ЛОЗАНОВ"Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и мълчаливи могат да бъдат водени като овце на клане."  Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не създава излишно напрежение и да не нарушава основните ценности, върху които се крепи ЕС.

Личните свободи, като зачитане на личния живот, свобода на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са защитени с Хартата на основните права на ЕС.

Неспазването на тези принципи подкопава устоите и разяжда като злокачествен тумор ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е защитена и гарантирана от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за спазване на предписанията и мерките, но чрез осъзнатост, а не чрез настойчиво всяване на паника и страх.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и опасно е използването на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на агенция "Една Жена Каза". Търсете първоизточника извора на информацията в чуждите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в чуждите медии.

Те често търсят сензации и драматизъм, защото, за разлика от повечето медии в България, се намират в реална пазарна конкурентна среда и темата "Ковид 19" им носи предимство над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разума си, а не на емоциите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически интереси или иска да ви информира на базата на научни експертни данни и цифри.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук


Коментари
Коментирай чрез Facebook
0
1
ПраБългарин (преди 1 седмица)
Рейтинг: 10150 | Одобрение: -770
Варна, ти чувал ли си за Христо Кирчев или за Кирил Йорданов? Или ти тогава си бил дете и не те е вълнувало кой какво прави, добре че пуснаха интернет, за да научите нещо за града. И за потопа в аспарухово Портних ли е виновен???
1
1
уйчо (преди 1 седмица)
Рейтинг: 15739 | Одобрение: 1029
Портних е най-кухата кратуна, която съм виждал, но много слушка. Сега ще каже, че някой се е изакал в езерото, като го напънал внезапно сюргюна и няма нищо общо с тръбата, ама много се разпростряло изненадващо.
3
0
Варна (преди 1 седмица)
Рейтинг: 74533 | Одобрение: 36293
Портних е най голямото недоразумение като кмет на Варна. Срам ме е че има заблудени от платените му публикации във Фейсбук които да вярват че тоя човек прави нещо за града. Сто пъти съм го казвал Портних дойде с бедствие потопа в Аспарухово и ще завърши с бедствие за града ни. 
НАЙ-ВРЕДНИЯТ ОБЩИНСКИ СЪВЕТ ДА БЪДЕ ПРАТЕН В ДУПКАТА!
1
1
ПраБългарин (преди 1 седмица)
Рейтинг: 10150 | Одобрение: -770
На тоя смешник взимате ли му пари, за да му пускате глупавите статии или е някакъв от екипа на петел??

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама