Каракачанов: Налице е противопоставяне между Русия и НАТО

13.09.2017 / 18:10 3

Министърът на отбраната Красимир Каракачанов коментира, че е налице противопоставяне между Русия и НАТО, но според него България няма нужда да взима извънредни мерки, съобщава БНТ.

Той допълни, че в някой региони на Европа съществува напрежение, което може да бъде решено само по пътя на диалога. По думите му, ние нямаме интерес от излишно напрежение, защото цивилизования свят има един общ враг и това е радикалния ислям. Каракачанов присъства на заключителния етап на военнополицейското учение на полигона „Ново село“.

"Противопоставянето, което съществува и в Украйна, напрежението, което е между ЕС и НАТО от една страна и Русия - това са все неща, които трябва да бъдат отчетени... Конкретна заплаха, както си я представят хората с това, че утре може да има десант на някой бряг, парашутен десант или нещо подобно няма, но напрежението съществува в някои региони в Европа. Конфликтът в Източна Украйна не е приключил, санкциите срещу Русия продължават. На ученията които се правят от страна на Русия и на алтернативни които се правят на НАТО. Така че диалогът, преговорите и разговорите са вратата и най-вече подхода за решаването на тези проблеми. Нямаме интерес от излишно напрежение т.к. цивилизования свят такъв какъвто го познаваме в Европа - Изток - Запад има един общ противник и той се нарича радикалния ислям, който ни атакува", коментира Красимир Каракачанов, министър на отбраната.

Всяка минута очаквай сензационна новина в PETEL.BG!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg 24 часа в денонощието! 

Публикувай директно сам без цензура във "Фейсбук" групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко интересно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
2
0
вуте (преди 8 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
мокър войвода мирът се пази с копие чети малко
2
1
БАЙ ХОЙ (преди 8 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Министърът на отбраната Красимир Каракачанов коментира, че е налице противопоставяне между Русия и НАТО, МИНИ.С.ТРИ , АМА И С ТРИ НЕ СТЕ МИНАЛИ  !!!! КАТО НЕ СИ В ЧАС АМИ ДА БЕШЕ ОТВОРИЛ ПОНЕ ГУГЪЛ БЕ ! ТАМ ПИШЕ НАТО Е МЕЖДУНАРОДНА ОРГАНИЗАЦИЯ ЗА ВОЕННО СЪТРУДНИЧЕСТВО СЪЗДАДЕНА ЗА ЗАЩИТА НА ЕВРОПЕЙСКИТЕ СТРАНИ И САЩ ОТ АГРЕСИЯ НА СССР !  
4
3
май (преди 8 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
дебелосеркото не е разбрял чий министър е ? на герп или на вмро??
Напиши коментар

Последни новини
Форум
 

 
Всички права запазени © 2011 - 2018 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама