Каракачанов отговори на Марешки: Този човек с камара дела ли ще ми говори за морал. Само го вижте на снимката...

14.06.2018 / 08:31 1

В „Тази Сутрин” по БТВ Красимир Каракачанов отговори много остро на думите на Веселин Марешки, че назначават сулю и пулю в армията.

Ето какво каза Каракачанов:

„Въпросното лице Веселин Марешки бърка хеликоптер със самолет. Той си прави евтин пиар със загиналите двама пилоти. Подобни типове като Марешки са си част от пейзажа, минават и заминават. Иска оставка? Просто не е сериозно да я подам на него. Подобен тип изпълнява политическа поръчка и възможните адресанти са два. Той не плюе по други министри, първо оплю Валери Симеонов, сега плюе по мен. Човекът, който казва, че няма пари за пенсионерите, сега казва, че на армията не й трябват пари.  

Ако това не е цинизъм... Ако не бях министър, щях да употребя точната дума, която е грозна. Този човек говори глупости. Вече казах, изпълнява поръчка и има няколко адресанти. Единият са онези фирми, които ги отрязах и не ги допускам да играят посредници по ремонта на българската техника, вторият е на приятелски начала. Марешки търси евтина популярност, беше загрижен за пенсионерите, сега е загрижен за армията.

В подобни джендърски вечеринки няма да участвам. Марешки, човек с една камара дела, да ми говори за морал. Само го вижте на снимката, този човек ли ще ми говори за морал...”

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТ СПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама