Каратеките на Емо Костов с 11 титли и Отборната купа (снимка)

11.06.2019 / 17:58 0

Каратеките на „Ичи Геки” спечелиха 11 титли и взеха Отборната купа за първо място на отвореното първенство по киокушин карате за деца от 4 до 14 години „Купа Варна 2019“.

Надпреварата се проведе в зала “Христо Борисов“ по инициатива на Община Варна и клуба на световния шампион шихан Емил Костов - „Ичи Геки” (Варна).

В първенството, което бе официално открито от директора на Дирекция „Спорт” към Община Варна – г-н Кристиан Димитров, взеха участие 165 каратеки от клубове в страната, членове на БКА-ИКО България, както и състезатели от Сръбската карате киокушин федерация.

По време на церемонията по откриването шихан Костов връчи официално степени на защитилите през годината Сенпай - Евгений Прудников – 2-ри Дан, и Димитър Пенджуров – 1-во Кю, сертифицирани от Япония.

Специални награди получиха 4-годишната Лора Маринова от „Ичи Геки”, която бе отличена за „най-малък състезател”, Самуил Желев от „Ичи Геки” – „воля за победа”, и Рая Танева от СК „Карате киокушинкай” Ямбол – за най-техничен състезател. 

От „Ичи Геки“ взеха участие 59 състезатели, от които шампиони в различните възрастови групи и категории, станаха: Лора Маринова, Даниел Маринов, Димитър Карбов, Красина Иванова, Преслав Янчев, Сергей Чижик, Рая Станчева, Александър Бояджиев, Николай Николов, Алекс Петков и Самуил Желев.

Сред официалните гости бяха г-н Бончо Бонев, изпълнителен директор на ССК „Черно море”, г-н Ивайло Маринов, олимпийски шампион по бокс от Сеул 1988 г., г-н Стефан Петров, собственик и генерален мениджър на ЕКОТОЙ и шихан Константин Божилов, основоположник на карате киокушин за България.

 Съобщете ни, ако видите грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html .

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР публикации в сайта Petel.bg 


"Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и мълчаливи могат да бъдат водени като овце на клане."  Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не създава излишно напрежение и да не нарушава основните ценности, върху които се крепи ЕС.

Личните свободи, като зачитане на личния живот, свобода на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са защитени с Хартата на основните права на ЕС.

Неспазването на тези принципи подкопава устоите и разяжда като злокачествен тумор ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е защитена и гарантирана от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за спазване на предписанията и мерките, но чрез осъзнатост, а не чрез настойчиво всяване на паника и страх.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и опасно е използването на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на агенция "Една Жена Каза". Търсете първоизточника извора на информацията в чуждите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в чуждите медии.

Те често търсят сензации и драматизъм, защото, за разлика от повечето медии в България, се намират в реална пазарна конкурентна среда и темата "Ковид 19" им носи предимство над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разума си, а не на емоциите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически интереси или иска да ви информира на базата на научни експертни данни и цифри.

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама