Караянчева: Преди 14 години група смели жени в Кърджали оспорихме еднопартийното надмощие на "крепостта на"

02.03.2021 / 09:16 4

Редактор: Недко Петров

e-mail: nedko_petrov_petel.bg@abv.bg

Снимка Фейсбук/Цвета Караянчева

"Четиринадесет години минаха откак на този ден група смели жени и мъже събраха кураж, родолюбие и здрав разум, за да оспорят еднопартийното надмощие над така наречената „крепост на…“  (б.ред. вероятно Караянчева има предвид ДПС, но незнайно защо не смее да го каже). В рамките на тези четиринадесет години доказахме, че защитата на нашите общи като български граждани права и свободи не зависи от етнос и религия.

Това написа Цвета Караянчева в социалната мрежа по повод рождения ден на ГЕРБ в родния й град.

Много се случи през тези четиринадесет години – някои израснаха до вдъхновяващи лидери в рамките на своята общност, други се опитаха да прехвърлят на нас отговорността за личните си провали. С тези, които устояха, минахме през огън, минахме през порои. Помъдрели сме, по-опитни сме, но вместо уморени, сме още по-силни и още по-жадни за успехи.

Честит рожден ден, ГЕРБ – Кърджали!, написа още председателят на Народното събрание в личния си профил във фейсбук.За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
3
2
12321 (преди 2 години)
Рейтинг: 27841 | Одобрение: 6711
ПКП, ПКП, ПКП, ПКП, ПКП, ПКП, ПКП, ПКП...
4
0
:) (преди 2 години)
Рейтинг: 36878 | Одобрение: 8183
ПКП , мислила ли си в коя партия ще се мушнеш като пръдня, когато се окаже, че ГЕРБ няма да царуват и няма да си председател на НС? Убеден съм, че ще изнизеш тихомълком от потъващият кораб и ще влееш своят капаците при новите които ще властват. 
5
1
kris (преди 2 години)
Рейтинг: 308362 | Одобрение: 45707
.....и още по жадни за успехи"....! Да се разбира за кражби и далавери....! Браво ма, че и смели и родолюбиви се изкарахте.....! Някой трябва да е идиот за да си вярва на глупостите, или да вярва, че другите са идиоти.....Ееее драга ПКП, няма по-долна пасмина от вас и скоро ще има патаклама, да го знаеш.....!!
Аз мога! Трудно е да съм съвършен, но ми се налага!
3
1
айки (преди 2 години)
Рейтинг: 24200 | Одобрение: 7685
   като те гледам тебе ПКП не искам да мисля за останалите....а и без парите на Германия едва ли щяхте да сте нещо......махайте се подлоги ,предатели, крадци....

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2023 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама