Карин дом кани приятели и дарители на 26-ти рожден ден тази събота

21.06.2022 / 07:03 0

Карин дом кани приятели, родители и съмишленици на семеен празник в прекрасната си градина, която специално за празника ще превърне в най-забавното място тази събота. На сцената ще се включат децата, които посещават Карин дом, за да разкажат на всички гости една вълнуваща история, представена с песни, танци и много усмивки заедно с техните учители и терапевти.

Празникът е с вход свободен и очаква всички, които искат да подкрепят Карин дом

🎈на 25 юни Събота от 10:00ч🎈

в градината на Карин дом

Всички постъпления по време на събитието ще подпомогнат обзавеждането на новия терапевтичен комплекс на Карин дом.

 

Събитието е благотворително - ще се забавляваме с кауза новия терапевтичен комплекс, който Карин дом вече изгради и предстои да обзаведе. Следете събитието във фейсбук: @karindom.org и  Инстаграм: @karindomvarna .

За специално обособената детска зона, Карин дом предлага благотворителни покани, които освен на място, вече можете да поръчате и онлайн с няколко клика и няколко лесни стъпки оттук: https://forms.gle/NEBgue78i5EY2f3dA. Покана се изисква само за детската зона. Всяка покана участва в детска томбола с награда - Златния Снич на Хари Потър. За повече информация, можете да се свържете с екипа на Карин дом можете да се свържете на имейл: marketing@karindom.org .

 

Поръчайте поканата си предварително! Детската зона очаква всички деца с най-различни забавления. Ателиетата стартират веднага след официалното откриване на тържеството и ще продължат до следобедните часове, като ще предложат: арт занимания, кулинарни работилнички, лего, стрелба с лък, рисунки върху лице, фото кът за снимки, спортни, сензорни, роботика и други занимания на открито. В работилничките ще се включи почти целият екип на Карин дом, който има опит не само в терапевтичната работа с деца, но и чудесно познава най-любимите детски занимания. С работилнички и участия на сцената, ще се включат още много приятели на Карин дом и специалисти в забавленията. Освен програма за децата, Карин дом подготвя и кулинарни изкушения за техните родители.

Специални участници ще бъдат:  Мариела Чобанова от Hell’s Kitchen България – сезон 4, която ще се включи в детската зона и ще покаже на децата специалната си рецепта за суши, а за родителите е подготвила още кулинарни изненади.

Младият специалист във виртуалната реалност и фаворит на младежката аудитория Пеши Гоши, съвсем реално ще изненада почитателите си и търсачите на Lab Coins от сцената на събитието още в началото на празника.

На събитието няма да се допускат деца под 12г. без придружител. Вижте още за програмата и гостите на събитието, които ще се включат в празника: https://karindom.org/happy-birthday-karin-dom-26-years/.

Зелените площи в градината са предвидени за игра и пикник зона и няма да се допускат домашни любимци. Можете да вземете постелка или пикник одеялце за още по-удобно преживяване.

Още за новия Карин дом и как можете да подкрепите проекта, вижте от страницата на организацията: https://building.karindom.org/.

Строителството на новия комплекс вече е завършено, но предстои обзавеждане, за да може центъра да отвори врати още тази есен. В новия комплекс Карин дом ще продължи да подкрепя ранното детско развитие със здравни, социални и терапевтични услуги под един покрив.

Плановете на организацията са да измести изцяло дейността си в новия комплекс още през септември. За оборудването на новия комплекс Карин дом ще разчита изключително на дарители.

Строителството на новия терапевтичен център на Карин дом е един специфичен проект с изцяло достъпна среда, но също така е и пространство, което трябва да бъде в синхрон с детските възприятия, място, където детето да се чувства у дома. За това и усилията на архитектите Биляна Асенова и Саша Чабати са насочени не само към функционалност, но и към уют във всяка част на сградата. Новият Карин дом е разположен на терен предоставен от Община Варна в разширената централна част на Варна – между улиците “Дойран” и “Кирил Шиваров”. Общата площ на сградата е 2890кв.м и се състои от едно подземно ниво за гараж и складове, три надземни нива и покривна тераса. Карин дом си поставя амбициозни цели и новата сграда ще съчетава разнообразни функции – физиотерапия и хидротерапия, център за ранна интервенция, Монтесори център и детска демонстрационна кухня, стаи за диагностика, индивидуална и групова терапия, модерна сензорна зала, медицински център, обучителни зали и административна част, вътрешен двор с две детски площадки.

До сега организацията се помещава в наследствената вила, предоставена от семейство Станчови, като през годините адаптира пространствата за целите на терапията и обучението на децата. Какви са целевите нужди, за да завърши Карин дом терапевтичния комплекс, както и различните възможности за дарения, можете да видите на страницата на организацията тук: https://building.karindom.org/.

 Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на info@petel.bg


 Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2022 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама