Карин дом предлага летни стажове за младежи

19.07.2021 / 11:13 0

Ако сте на възраст 15-29 г. и имате желание да се включите в безплатни тренинги, дискусии, практически работилници с различна насоченост, можете да го направите в рамките на проекта на Карин дом – Активни младежи за устойчиво бъдеще – НПО сектора като възможност за развитие“.

Целта на проекта е 20 младежи от Варна да се включат в серия от обучения, практически ателиета и събития, да научат повече за възможностите за реализиране на идеи, инициативи и кампании в рамките на неправителствения сектор. Идеята е младите хора да видят в НПО сектора възможности за личностно и професионално израстване, да се запознаят с различни специалисти и професии. Ще се проведат дискусии с експерти по различни теми като: социално предприемачество, принципите на работа на НПО организацията, как доброволческият опит може да подпомогне професионалната реализация и др.

Крайният срок за кандидатстване е 20 юли. Старта на обученията и практическите ателиета ще бъде даден на 30-ти юли. Срещите ще бъдат 2-3 пъти месечно през летните месеци и ще се провеждат на открито в градината на Карин дом.

Проектът се реализира по програма „Младежки проекти 2021“ на Община Варна, а участието е напълно безплатно.

За Регистрация: https://forms.gle/obeji8YuzC2WBJd79

Повече информация, може да откриете на сайта на Карин дом или във фейсбук.Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на info@petel.bg


 


Коментари
Коментирай чрез Facebook

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2022 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама