Къси съединения подпалиха три автомобила през уикенда във Варна

09.07.2018 / 15:39 0

Вчера, около 14:35 часа, е получен сигнал за пожар в «Ауди», намиращ се в гр. Варна, на ул. «Атанас Георгиев». Няма пострадали хора. Причината за инцидента е късо съединение в подсилен предпазител в двигателен отсек. Унищожена е предната част на автомобила. От огъня е засегната също предната част на «Рено».

По-късно, 19:55 часа, отново късо съединение предизвиква пожар в товарен автомобил «ДАФ» на бул. «Вл. Варненчик». Няма пострадали хора.

В събота, около 10:05 часа, е получен сигнал за пожар в лек автомобил, намиращ се в гр. Варна, на ул. «Народни будители». Няма пострадали хора. Причината за инцидента е късо съединение. Унищожени са част от двигател, акумулатор и въздушен филтър.

Същият ден, 13:20 часа, се е запалил електрически стълб, намиращ се ул. «Св. Св. Кирил и Методий» в гр. Провадия. Причината за инцидента е късо съединение. Унищожена е изолация на кабели.

Отново в събота, около 21:15 часа, е станал пожар в електрическа инсталация, намираща се на Аспарухов мост. Причината за инцидента е късо съединение. Унищожени са електрически кабели. Минути по-късно, около 21:40 часа, е пламнало лектрическо табло на стълб от уличното осветление, намиращ се в ж.к. «Младост». Причината за инцидента е късо съединение. Унищожени са електрически кабели.

В патък пък, около 18:10 часа, огнеборци са реагирали на сигнал за пожар в бунгало, намиращо се в к.к. Златни пясъци. Няма пострадали хора. Причината за инцидента е в процес на изясняване. Унищожени са дограма, мебели и обзавеждане, опушени са 1 кв. м.

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТ СПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама