Касова бележка за 5 стотинки участва в лотарията на НАП

12.01.2018 / 17:37 2

В лотарията на НАП участва и касова бележка за 0,05 лв. Това е фискалният бон с най-ниска стойност, регистриран досега за участие в Лотарията с касови бележки на НАП, съобщиха от приходната агенция, съобщава novini.bg.Тя, заедно с още 5,2 млн. касови бележки, играе и за първата месечна награда от 2000 лв., която данъчните ще дадат в понеделник. Тегленето ще стане на 15 януари. Седмичният победител ще получи смарт телефон. Във втората част на популярната игра на данъчните, са регистрирани 5,2 млн. фискални бонове на обща стойност 81 млн. лв. Близо 550 000 от бележките са от ПОС терминал.

Средно всеки потребител в Лотарията се е отчел в играта с по 145 касови бележки. Фискалният бон с най-висока стойност е записан от потребител от Варна. Участници от Силистра, Сливен, Пазарджик и София са въвели касови бележки на стойност над 9000 лева, уточниха от НАП. Спечелилите в играта на данъчните ще бъдат обявявани не само на официалния интернет сайт на Лотарията - kasovbon.bg, но и на специално създадената във Facebook страница.

Голямата награда в тазгодишното издание на Лотарията е 50 000 лв. По 2000 лв. месечно ще получи клиентът, регистрирал печеливша касова бележка. Всяка седмица някой печели и предметна награда на стойност приблизително 1000 лв, уверяват от НАП.

В данъчната лотария имат право да участват всички български граждани, които са навършили 14 години и регистрират фискалните си бонове в интернет. Те ползват специално създадения за целта сайт - www.kasovbon.bg. Данните, които трябва да бъдат въведени за участие, са стойността на покупката, датата и часа, в който е издадена касовата бележка. Няма ограничения за минимална или максимална стойност на покупките, допълват от НАП.

 

 

Всяка минута очаквай новина в PETEL.BG!

Публикувай директно всичко в групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко интересно!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg 24 часа в денонощието! 

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
3
1
Mercenary (преди 1 годинa)
Рейтинг: 33250 | Одобрение: 10910
Кибритче.
3
1
Данъчен (преди 1 годинa)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Какво е купил за 5ст,или бележката е от 1989г?
Напиши коментар

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама