Къци: По-опасен от Ковид е вирусът да имаш желание публично да оплюеш Гришо, Мария, Стоичков, Бербатов

19.03.2021 / 19:16 4

Редактор: Александър Дечев

e-mail: alexander_dechev_petel.bg@abv.bg

Снимка: Фейсбук/Къци Вапцаров

"Интелигентният човек няма нужда да оплюе нещо, или някого, за да изглежда по-умен в собственото си съзнание". Така започва любопитен пост на шоумена Къци Вапцаров във фейсбук.

Ето какво пише още участникът в "Като две капки вода" в социалната мрежа:

"Умният човек се фокусира само върху това, което му харесва и общува с хора, които са му приятни и с които е на една вълна". Той няма нужда да изкаже (често и прекопира негативни оценки и мнения) за да изглежда по-умен пред останалите. Не, това не го прави нито по-разбиращ, нито по-умен. Повярвайте, гадостите в живота нямат край и няма по-тъпо от това, да се вторачиш в тях. Деликатният човек ги подминава, пропуска, за да има сили, енергия и позитивизъм за важни, полезни и добри дела! Умният човек не обикаля цял ден по стените на хората, за да изрази нагодуванието си и несъгласието си, което никой не му е и поискал. Не бъркайте свободата на словото, със свободно говорене на глупости и пръскане на злоба, агресия и негативизъм. От последното полза няма. От ковид, сякаш по-опасен е вирусът на огромна маса от хора, които на всяка цена държат трескаво да намерят трибуна, защото тяхната им се струва малка, публично да оплюят Гришо, Мария, Стоичков, Бербатов, Кристо и кого ли не, втренчили се в запетайките на хората. Няма идеални хора и идеални ситуации. Затова фокусирайте се в добрите страни на съществуването ни, останалото го пропуснете покрай очите и ушите си. Няма да ви стигне живота, за да оплюете всичко грозно и лошо, а и това няма да ви направи по-интелигентни повярвайте! Дано достигне до тези, които не разбират написаното, за другите е ясно! ❤Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на info@petel.bg


 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
1
2
Голям праз (преди 1 годинa)
Рейтинг: 20332 | Одобрение: 3312
А бе Кръстьо, явно от "чувство за скромност" си се пропуснал!!! За двама - трима мога да Ви обясня отрицателното си мнение, но не съм сигурен, дали ще можеш да го осмислиш!!!
2
0
kris (преди 1 годинa)
Рейтинг: 227847 | Одобрение: 21537
Гледах на видео паданията на Байдонча.....То си беше направо търкаляне....но в интерес на истината, успя да се докопа до спасителната дупка и хлътна в самолета.....! Бързал бил да стигне тоалетната....!!
Аз мога! Трудно е да съм съвършен, но ми се налага!
0
0
Cтамат (преди 1 годинa)
Рейтинг: 9411 | Одобрение: 3066
Браво на Къци! Много е прав!
1
2
уйчо (преди 1 годинa)
Рейтинг: 62958 | Одобрение: -4752
А Байдън падна 3 пъти по стълбите на самолета:woot: Иначе ще управлява света! 

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2022 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама