Килърът причакал най-богатия сърбин в храсти пред дома му (видео)

15.11.2014 / 11:17 1

Килърът, който стреля по най-богатия сръбски бизнесмен Милан Беко, го е причакал в храстите пред неговия дом. Бил е облечен с черен суичър, съобщава сръбският "Блиц". Охранителните камери са го заснели заедно с неговия партньор, който е изпълнявал ролята на пазач, също в тъмни дрехи.Бившият министър е стабилизиран след спешна операция и въпреки загубата на много кръв е комуникативен. Полицията вече води разследване и е иззела записите от видеокамерите на всички къщи в околността. В сила е операция "Вихрушка", завардени се всички пътища и мостове, засилен е и контролът по границата, пише "Блиц". 

Беко е прострелян два пъти - в стомаха и гърдите вчера около 17.50 часа. Шофьорът му го е спасил, като е запазил хладнокръвие и е подкарал мерцедеса S-класа на заден ход. Той е видял лицето на килъра, който е стрелял още 4 пъти, но куршумите са попаднали в колата. Улицата, където е къщата на Милан Беко, е слабо осветена. "Андре Николич" е широка 5-6 метра и се намира в квартал "Сеняк".

В момента на стрелбата Милан Беко е говорил с адвоката Ненад Попович, който отказа коментар. Животоспасяващата операция е продължила около час, а шеф на екипа е бил самият министър на здравеопазването Златибор Лончар.

Беко е бивш министър и автор на прословутия Закон за приватизацията, който е в сила до 2001 г. Самият той участва в няколко големи приватизационни сделки, а напоследък името му се спрягаше като кандидат да поеме сръбските железници. 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
1
0
Elgea (преди 6 години)
Рейтинг: 608 | Одобрение: 198
Ей тези новобогаташи не се научиха да си осветяват улиците и да не си садят храсти покрай къщите !

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2021 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама