Кирил Петков: Никога не е имало среща между мен, Алексей Петров и г-н Борисов

04.09.2023 / 20:07 5

Редактор: Юлия Георгиева, кадър Нова тв

През последните дни не бях в страната. Бях в САЩ за 23-ия рожден ден на най-голямата ми дъщеря, която сега завършва 4-ти курс инженерство. Но докато не бях в България слушах какво се случва, слушах всичко, което се изля върху главата на моя баща. Баща ми една прилика с Бойко Борисов и тя е, че и двамата имат рожден ден на една и съща дата. Той никога не е членувал в БКП, никога не е бил в службите, никога не се е занимавал с политика. През 1990 г. той заминава от страната с надеждата да даде на семейството си по-добър живот и се връща чак през 2008 г., когато аз го поканих да се върне обратно, за да работи за моято компания. Той изпусна всички мутренски години, няма никаква компания с Алексей Петров, няма нищо общо със силовите групировки и служби. 

Това коментира пред Нова тв Кирил Петков. 

Да, баща ми навремето беше един от добрите спортисти в бойните изкуства и се познава с всички, които са се занимавали с бойни изкуства преди 90-а година. Но аз искам да призова всички политици - хайде да оставим семействата си извън тази кална битка. Това, което не му прави чест на Борисов е, че се опита да включи Алексей Петров, баща ми - човек, който няма нищо общо с политиката, в една каша. Президентът - той най-добре знае какво е да включат в калната битка семейството ти. Е, може ли сега и той да вкара семействата в тази кална битка преди местните избори. Еми нека имаме поне малко етика. Нека говорим какво трябва да се прави в градовете, в политиката. А сега да говорим за баби, дядовци, бащи, оня ден Борисов изреди половината ни партия кой каква роднина имал. Нека оставим хората настрани, просто не е честно, коментира Петков. 

Никога не е имало среща между мен, Алексей Петров и г-н Борисов. Това, което се случваше - след четвъртите избори Борисов изпращаше всякакви хора да направи среща с нас. Ние отказвахме тези срещи, защото ние се надявахме, че промяната може да продължи по начина, по който ние си я представяхме. И така продължи. Но минаха и петите избори и ние се оказахме назад. Тогава седнахме заедно с Асен и лидерите на ДБ и си казахме, че ще се срещнем с ГЕРБ, защото България вместо към Европа беше се запътила в обратна посока. Никога не е имало значение кой контактува с нас. Нашето решение беше на базата на изборите и задачите, които стояха пред нас. И когато първата среща беше направена, тя не беше за правителство, а дали въобще да си говорим с ГЕРБ, разказа той.

Най-първата среща беше между мен, Асен и Борисов. Тогава решавахме дали изобщо да разговаряме, коментира той.

Никой по никакъв начин не е предлагал никакви постове в никакви служби. Напротив - ние искаме да ги реформираме, защото е важно, допълни той.За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
6
2
ССС (преди 9 месеца)
Рейтинг: 4137 | Одобрение: 807
Лъжите му започнаха още с канадското гражданство и досега не е спрял. Някой вярва ли му на този лъжец. След октомври ще  се изниже от тук като пръдня и няма да се чува за него. ПП е като НДСВ. Амин!
Който лъже, на въже.
6
1
Off Road (преди 9 месеца)
Рейтинг: 26146 | Одобрение: 6511
А един мармот завива шоколада в станиол...
7
3
Нане (преди 9 месеца)
Рейтинг: 30249 | Одобрение: 5344
Лъже като циганин нали баба му е циганка. Пристигнс с лъжа в България
4
1
ас (преди 9 месеца)
Рейтинг: 152930 | Одобрение: 24060
възможено е срещата да е била между тиквата жертвата и баща му. ама да е нямало никава среша няма да повярвам.
7
2
kris (преди 9 месеца)
Рейтинг: 350046 | Одобрение: 57216
То и парапет нямаше, ама ако не беше парапета щяхте да полетите надолу по стълбите.....!
Аз мога! Трудно е да съм съвършен, но ми се налага!

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама