Кирил Петков: Решението на ВАС за „Кап. Андреево” е пример, че ни трябва съдебна реформа

20.07.2022 / 15:31 7

кадър Нова нюз

Редактор: Веселин Златков

Решението на ВАС за „Кап. Андреево” е пример, че ни трябва съдебна реформа. Докато има такива решения, ме е страх, че не сме довършили промяната, това заяви след задеданието на правителството в оставка премиерът Кирил Петков по повод решението на съда, което може да върне частната лаборатория на ГКПП.

Това, че частната лаборатория евентуално ще се върне на граничния пункт, значи държавата да изгуби 50 млн. лева на година. Това означава 6 детски болници, 15 областни болници или 6000 ковьоза, каза още Петков.

Той съобщи също, че правителството е одобрило отпускането на средства за проекти на общините, както и осигуряването на 6 хеликоптера за спешна помощ, които ще дадат възможност пострадали при инциденти да бъдат спасявани в т.нар. „златен час” след настъпването им.За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
1
4
cron1 (преди 1 годинa)
Рейтинг: 67088 | Одобрение: -5242
Кире, мислиш ли, че можеш безнаказано да вземеш от мафията 50 милиона? Да бе... И никаква реформа няма да ти помогне...:'(
Марио Кроненберг
4
2
MARK (преди 1 годинa)
Рейтинг: 1361 | Одобрение: 336
ИМА ХОРА КАТО БАЙ ДЪН КОИТО СА СМУКАЛИ ВСИЧКО И ЗНАЯТ КОЕ Е МИРИЗЛИВО И КОЕ НЕ Е!
3
5
Бай Дън (преди 1 годинa)
Рейтинг: 779 | Одобрение: -931
Слабоумният Горан да отива незабавно при любимката си Корнела да ѝ смучи миризливия клитор.
Предаването за нивото на водите на река Дунав ми е много по-интересно от форума на "Петел"
10
4
danx12n (преди 1 годинa)
Рейтинг: 14221 | Одобрение: 3021
Ами стачай в контейнера за смет ве, Горанчо. Още сега! Скочи в някой от ония модерните контейнери, вкопаните в земята, че са дълбоки по няколко метра. 😎 Боклук в нашето общество не ни трябва. Скачай! За наше добро и благото на Родината. 
"𝗲𝘂𝗿𝗼𝗮𝘁𝗹𝗮𝗻𝘁𝗶𝗰 𝗳𝗿𝗲𝗲𝗱𝗼𝗺 𝗮𝗻𝗱 𝗶𝗻𝗱𝗲𝗽𝗲𝗻𝗱𝗲𝗻𝗰𝗲 𝗮𝗿𝗲 𝗲𝘅𝗽𝗲𝗻𝘀𝗶𝘃𝗲 𝗽𝘂𝗿𝘀𝘂𝗶𝘁𝘀 𝗮𝗻𝗱 𝗺𝘂𝘀𝘁 𝗯𝗲 𝗽𝗮𝗶𝗱 𝗲𝘅𝗽𝗲𝗻𝘀𝗶𝘃𝗲𝗹𝘆" - обясни робовладелецът на освободения роб, докато му прибираше къшея хляб от ръцете
1
12
Горан (преди 1 годинa)
Рейтинг: 12492 | Одобрение: -5058
малоумниците под мене да го духат, на изборите октомври ще бъдат изметени всички боклуци
да ама не
8
16
KRISTINCHO (преди 1 годинa)
Рейтинг: 40444 | Одобрение: -496
Прав е Кирчо. За Кап. Андреево е необходима съдебна реформа, а за взаимоотношенията му с Ленчето, трябва Сексуална реформа.
Нищо добро не те чака, ако в двора ти влезе КОМУНИСТ, ЦИГАНИН или КОЗА.
9
5
danx12n (преди 1 годинa)
Рейтинг: 14221 | Одобрение: 3021
Кирил Петков: Решението на ВАС за „Кап. Андреево” е пример, че ни трябва съдебна реформа. 🙂 Поредното кретенско изказване на тоя посран диктатор-паляк е пример, че въобще няма никакво намерение да спазва Конституцията, съдебни решения, закони, правила, и че иска цялата власт еднолично в ръцете си. 
"𝗲𝘂𝗿𝗼𝗮𝘁𝗹𝗮𝗻𝘁𝗶𝗰 𝗳𝗿𝗲𝗲𝗱𝗼𝗺 𝗮𝗻𝗱 𝗶𝗻𝗱𝗲𝗽𝗲𝗻𝗱𝗲𝗻𝗰𝗲 𝗮𝗿𝗲 𝗲𝘅𝗽𝗲𝗻𝘀𝗶𝘃𝗲 𝗽𝘂𝗿𝘀𝘂𝗶𝘁𝘀 𝗮𝗻𝗱 𝗺𝘂𝘀𝘁 𝗯𝗲 𝗽𝗮𝗶𝗱 𝗲𝘅𝗽𝗲𝗻𝘀𝗶𝘃𝗲𝗹𝘆" - обясни робовладелецът на освободения роб, докато му прибираше къшея хляб от ръцете

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2023 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама