Кирил Петков: Слави е троянски кон

10.08.2022 / 08:41 7

Редактор: Недко Петров

e-mail: nedko_petrov_petel.bg@abv.bg

Стопкадър Нова Тв

Слави е троянски кон, който саботира проекти. Истинските инфраструктурни проекти отиват в грешните и по грешен начин, при грешните хора. Аз лично не мога да бъда част от една такава ялова коалиция след изборите. Затова се надявам да имаме 121 депутати, защото мисля, че хората виждат какво правим. Това заяви Кирил Петков по Нова Тв.

Значи, погледнете различните сегменти. На пенсионерите пенсиите се увеличиха повече за тези 12 месеца, отколкото за последните 12 години. Там хората разбраха, че искаме да им помогнем. Фирмите, между другото разбраха, че нямат тази бухалка, че държавата не се използва като бухалка за тях, мисля, че голяма част от тях, виждате рекордни печалби имат. Единствените хора, които всъщност трябва да комуникираме с тях и които се чувстват, че не се случи точно това, което трябваше, не се случи с по-малките градове и селата. Инфлацията беше по-висока от покачването на доходите там и това реално е проблем, към който трябва да е фокуса, допълни Петков.

 За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
1
2
Радостин (преди 1 годинa)
Рейтинг: 110947 | Одобрение: 2462
Слави е чалгар цървул.
Всеки да си получи заслуженото !
3
1
ПраБългарин (преди 1 годинa)
Рейтинг: 61447 | Одобрение: -28448
Усмихнат, виж как си личи, че не можеш да мислиш. Ако е така както казваш, защо Слави не направи правителство още на първите избори, като беше 2ра политическа сила? Защо не направи правителство, миналото лято, когато беше първа политическа сила, нали герб и дпс щяха да го подкрепят? Понякога се чудя, такива Простокирчовци като теб, преди да пишат нещо или да кажат нещо, замислят ли се върху думите си? Като гледам какви ги пишеш определено си личи елементарното ти мислене, на око гледаш, мериш и отсичаш, пък каквото стане... Толкова струвате вие Простокирчовците, толкова можете, това ви е нивото, освен че сте сакати в ръцете се оказа, че сте осакатени психически и умствено.
0
10
Чичкото (преди 1 годинa)
Рейтинг: 81735 | Одобрение: -4765
Слави вече отиде в историята Ще се запомни със своятъа ПОЛИТИЧЕСКА НЕАДЕКВАТНОСТ
Истината преди всичко
10
4
makeo (преди 1 годинa)
Рейтинг: 33652 | Одобрение: 12922
Просто Киро падна, без да се усети. Щеше да спасява майката родина. Ала то не става с подли мурафети, нито пък с мерак по женски парапети.  И закономерно майката родина като заебано свачище се срина.  А наглецът Киро пак на власт се нада, вместо да забегне някъде в Канада. 😎
❗❗❗ 𝖤𝖡𝖯𝖮𝖠𝖳Л𝖠𝖧𝖳И𝖪 = БЪЛГ𝖠𝖯𝖮𝖬𝖯𝖠𝟥𝖤Ц ❗❗❗
4
5
MrBean (преди 1 годинa)
Рейтинг: 121856 | Одобрение: -1609
Ник'ъф кон не е ,просто  е слуга на статуквото.Само дето си е повярвал ,че е патрЕот. Но ще си плати.
2
7
:) (преди 1 годинa)
Рейтинг: 36878 | Одобрение: 8183
Слави е просто едно протеже на Доган и свиркадижия на Бойко. Далавераджия, който прокарва интересе на вечната дружба ДПС-ГЕРБ. Сега изборите ще ни струват 75 млн лева, това е без подкупите. Тия пари сега трябва да ги плати дИванПаша, да бръкне там под дивана и да извади пачката. Или да прати някоя балерина да заработи, той нали обича да пипа балерини от Магаданс.

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2023 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама