Кирил Йорданов: Купонясвал съм, да! Наслаждавал съм се на живота щедро!

11.11.2014 / 20:47 6

Уникалната изповед на бившия кмет на Варна Кирил Йорданов, която той избра да направи единствено пред „ШОУ”, продължава с откровенията му за неговите бивши и настоящи съпруги, приписваната му „любов” с алкохола и с... мъжете. Каква е истината, разберете от самия Йорданов, разговорът с когото предишния път спря до скандалното признание: „Разделих се с първата си жена, защото въртеше далавери на мой гръб. Съсипах бизнеса й, казах й довиждане и повече не се видяхме”.

Купонясвали сме, да! Наслаждавал съм се на живота щедро! Няма спор!, коментира екскметът за слуховете, че е гуляйджия. В момента той води дела срещу всеки, който пуска неверни, по думите му, твърдения за имането му. "Съдя Бареков за твърденията, че съм откраднал 1 милиард и имам имение в Швейцария", казва бившият кмет.


Коментари
Коментирай чрез Facebook
0
0
ivaylo (преди 6 години)
Рейтинг: 4615 | Одобрение: 155
едни се наслаждават , други преживяват !
ft
5
0
Вонегът (преди 6 години)
Рейтинг: 312 | Одобрение: 157
докога ще ни занимавате с ренегати ?! Човек,който направи много за Варна и още повече за себе си. Усещайки беззаконието което е заляло държавата ,се гаври по всякакъв начин със съгражданите си .Марш в Швейцария .....и нека да ти е лошо!

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2021 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама