Киро Скалата посетил Анита Мейзер на рождения й ден! Ето какво разказа

04.07.2017 / 11:25 4

Популярният от телевизионни фитнес предавания Кирил Вълчев-Скалата разкри в студиото на предаването на Гала "На кафе" по "Нова", че е посетил Анита Мейзер в затвора. Двамата са близки приятели и дори съседи в кооперацията, в която миналия август бе открит мъртъв съпруга на Мейзер - Николай.

"Ходих при нея на рождения й ден (бел.а. на 20 март). Какво да ви кажа, тя е в тотален шок, не е много адекватна. От такава гледна точка, че тя не може да се съсредоточи, не може да мисли. Вика: какво ще стане, какво направих, какво се случи. Трябвало е може би по-друг начин да подходи в началото. При стреса човек или се мобилизира или "изключва компютъра" и стои вдървен. Сега започва ново дело, ще се доказва дали това е убийство или е самоубийство. Има и други подобни случаи. Дори с американския актьор Дейвид Карадайн, който се самоуби така в хотелската си стая, докато правеше такива нестандартни сексуални техники. В България също има такива случаи. Аз в началото мислех, че е някакво убийство, че някакви бандити са дошли. Николай може да се е задушил и припаднал, това са мои теории. Не знам защо се е случило, той е млад красавец, хубавец, спортист. Съдът ще докаже какво точно е станало", коментира Скалата.

Той призна, че поддържа постоянна връзка с дъщерята на Мейзер. "Виждам я, чувам я, излизаме. И тя до последно не беше адекватна, гледаше да страни от хората, затворена в себе си, не знае какво да прави, не може да спи. Не знае какво ще се случи в живота й", обясни Кирил Вълчев.

 За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
4
0
corector (преди 5 години)
Рейтинг: 5901 | Одобрение: 2641
Тоя много добре знае какво се е случило.Наиграха се с техните кино простотии.

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2023 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама