Климатикът си има нов дом във Варна!

11.06.2021 / 08:30 0

 

Първият GREE ShopVarna отваря врати на 8 юни 2021 г., благодарение на екипа на „Мухтаров“ ООД

Когато един доказан национален бранд, срещне друг бранд с авторитет на световно ниво, няма как резултатът да не е нещо ексклузивно и добро за всички клиенти. Благодарение на „Мухтаров“ ООДВарна става официален дом на световния лидер на пазара на климатична техника GREE, чрез откриването на първия за морската ни столица и втори за България GREE Shop.

 

GREE ShopVarna не е просто специализиран магазин, а модерен бутик за климатична техника. GREE ShopVarna е място за срещи и събития, където клиентите могат да получат експертни отговори на своите въпроси. Да намерят от специалистите на „Мухтаров“ ООД професионален съвет за климатизацията на своите жилища, офиси, търговски помещения или производствени площи. В елегантна обстановка, следваща световните трендове и изискванията на бранда GREE, на 100 м2 са изложени богат избор от климатична техника на глобалния лидер- централна климатизация за хотели и офиси, водни отоплителни инсталации за къщи и производствени площи, битова и професионална серия моно- и мултисплит системи, а консултантите наGREE ShopVarna ще предложат подходящо решение за всеки вид архитектурни нужди.

От дълги години „Мухтаров“ ООД е основен партньор за Североизточна България на климатичния бранд GREE. Но сега с откриването на GREE ShopVarnaв сърцето на морската ни столица издига на ново ниво пазара на климатици в града. „Климатизацията не е просто купуване на някакъв климатик. Това е цялостна и професионална грижа за клиента от проектирането през изпълнението до гаранционния и извънгаранционен сервиз“, коментира Венцислав Мухтаров, управител на „Мухтаров“ ООД и GREE ShopVarna.

GREE ShopVarna се намира на адрес бул. "Сливница" 180 (сграда на „Досев Импекс“) и в него може да откриете вярното климатично решение всеки делничен ден от 9 до 18 часа и събота от 10 до 14 часа, както и на сайта www.clima.muhtarov.com.

 

 

 

 

 

* публикация

 

 

 

 

 

 Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2021 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама