Кмет проплака от мястото на трагедията: Тук има само трупове и парчета от самолета

24.03.2015 / 19:17 3

"Тук е истински ужас. Има само трупове и парчета от самолет". Така кметът на близкото село Кристоф Кастане описа видяното от спасителен хеликоптер. Той огледа отгоре мястото на катастрофата със самолета, изпълнявал полет от Барселона до Дюселдорф. Очевидци съобщиха, че най-голямото парче от машината е едва колкото лека кола. Това прави шансовете за оцелял пасажер почти нулеви, пише "Стандарт".

Около 12 полицаи вече са стигнали мястото на трагедията пеша, тъй като с хеликоптер няма къде да се кацне. Униформените не намират признаци на живот засега, заяви говорител на жандармерията. Парчетата и труповете са разпилени на площ от около 10 декара. От полицията не се отказват да търсят, макар че времето горе в Алпите става все по-лошо, а снегът се засилва.

Местен жител, който беше използван като водач, сподели пред репортер на френски вестник: "Парчетата и труповете са пръснати така, че няма съмнения - самолетът се е разбил в скалата. И той, и полицията не потвърдиха надеждите на човек от спасителния екип, че е забелязано тяло, което мърда. Вероятно е открита едната черна кутия.
 

ОЧАКВАЙТЕ ВСЯКА МИНУТА ПОДРОБНОСТИ ЗА ТРАГЕДИЯТА В PETEL.BG!


Коментари
Коментирай чрез Facebook
6
0
Mitko 5 (преди 9 години)
Рейтинг: 1377 | Одобрение: 227
Да, истински ужас
Varna 5 ---------------------------
8
3
Losh (преди 9 години)
Рейтинг: 41320 | Одобрение: 11485
Дано не се случи в България никога , достатъчно изстрадал народ сме !

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама