Кметът Портних даде четири електрически велосипеда и две нови коли в помощ на полицията във Варна

17.05.2019 / 19:32 15

снимки: Live.Varna.bg

На работно посещение във Варна днес бе заместник–министърът на вътрешните работи Красимир Ципов. Той проведе работна среща с кметове от Варна и региона и с представители на туристическия бранш, съобщиха от персцентъра на ОД МВР в морския град.

Поводът е началото на активния летен туристически сезон и осигуряването на обществения ред и сигурността на гражданите и гостите на морската столица.  На срещата бяха обсъдени основните въпроси, свързани с гарантиране на спокойствието и сигурността на почиващите във Варна през Сезон 2019. Уточнени бяха броят на командированите в града полицейски служители – 126 за трите месеца на Лято-2019 и разпределението им, присъствието на румънски и германски полицаи, както и основните линии на работа и приоритети пред служителите от областната дирекция.

В края на срещата кметът на Варна Иван Портних връчи на директора на ОДМВР – Варна старши комисар Даниел Пашов ключовете за два нови автомобила „Дачия” и четири електрически велосипеда, които ще подпомогнат работата на полицията по охраната на обществения ред и сигурността. Градоначалникът изрази удовлетворение от съвместната работа на Общината с Областната дирекция и заяви категорично готовност добрите практики и сътрудничество да продъжат и в бъдеще. Особена благодарност за тясното сътрудничество и за съдействието от страна на кмета изказа заместник – министър Ципов."Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и мълчаливи могат да бъдат водени като овце на клане."  Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не създава излишно напрежение и да не нарушава основните ценности, върху които се крепи ЕС.

Личните свободи, като зачитане на личния живот, свобода на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са защитени с Хартата на основните права на ЕС.

Неспазването на тези принципи подкопава устоите и разяжда като злокачествен тумор ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е защитена и гарантирана от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за спазване на предписанията и мерките, но чрез осъзнатост, а не чрез настойчиво всяване на паника и страх.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и опасно е използването на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на агенция "Една Жена Каза". Търсете първоизточника извора на информацията в чуждите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в чуждите медии.

Те често търсят сензации и драматизъм, защото, за разлика от повечето медии в България, се намират в реална пазарна конкурентна среда и темата "Ковид 19" им носи предимство над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разума си, а не на емоциите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически интереси или иска да ви информира на базата на научни експертни данни и цифри.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук


Коментари
Коментирай чрез Facebook
4
7
kaka (преди 1 годинa)
Рейтинг: 10901 | Одобрение: 2351
Ех успокоих се ,най после ще имаме кой да ни пази за близо половин милион ,а лятото и два три пъти повече хора ,тези ,,робокопове'',са напълно достатъчни.Защото и местната полиция и общинска са скрити в миша дупка от много месеци,вероятно защото няма престъпност и цари спокойствие в герберската държава
9
11
Марио (преди 1 годинa)
Рейтинг: 2802 | Одобрение: 1067
Да му пазят синята зона.По- добре по едни чехли и по един вибратор в случай че нещат  да си носят чехлите!
проектиране на сгради
15
9
айки (преди 1 годинa)
Рейтинг: 15810 | Одобрение: 6015
    какво значи ''даде им'' негова собственост ли са или какво.......евтин популизъм....
17
19
12321 (преди 1 годинa)
Рейтинг: 10485 | Одобрение: 3560
Откъде ги даде тъпанарина бе, от тъх ли ги донесе???
21
37
kris (преди 1 годинa)
Рейтинг: 127996 | Одобрение: -1639
20 мотоциклета и 30 обучени полицаи ще свършат повече работа в натоварения трафик на града......Велосипедите не могат да гонят, но биха свършили по-добра работа в Морската градина, където наглеците с автомобили си правят каквото си искат....Тази мизерна помощ в полза на полицаите ми прилича на двете гумени лодки отпуснати от САЩ за морските гранични войски.....С една дума -мизерия.....!!
Аз мога! Трудно е да съм съвършен, но ми се налага!
16
16
slynceBorisov (преди 1 годинa)
Рейтинг: 63 | Одобрение: -17
Срам и позор за този народ,избиращ такива великани като кмето и Винету Борисов. Избираме, а те после ни го хакват и се сърдят,че не сме добрички.
23
14
batkojoro (преди 1 годинa)
Рейтинг: 5149 | Одобрение: 2244
Да беше им подарил ролери,екшъна щеше да е по-голям!
30
21
Mercenary (преди 1 годинa)
Рейтинг: 44817 | Одобрение: 10147
Браво на кмета! Заслужава един електрически стол.
24
16
MrBean (преди 1 годинa)
Рейтинг: 30485 | Одобрение: 4730
А кой ги плати,Потник ли?

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама