Кметът на Девня награди ученичката, върнала изгубен портфейл

16.04.2018 / 17:41 0

Кметът на Община Девня награди петокласничката Айлин Ферад, която откри изгубен портфейл, съдържащ пари и лични документи, и го върна на притежателя му. За доблестната постъпка Свилен Шитов днес покани в кабинета си малката Айлин и ѝ подари висококачествен електронен четец, позволяващ продължително четене без умора на очите.

Кметът благодари на тийнейджърката за това, че със своята благородна постъпка, която стана достояние на цяла България, е дала пример не само на своите връстници, но и на възрастните, като освен това е направила добра реклама на града.

От своя страна Айлин Ферад благодари на Свилен Шитов за жеста и каза, че тя и по-голямата ѝ сестра Айтен, която е студентка в Икономически университет – Варна, открай време са искали да си купят устройство за четене на електронни книги и учебници. Кметът пожела на Айлин да бъде все така добра и ученолюбива и с действията и постъпките си да продължава да бъде добър пример в обществото.

Междувременно стана ясно, че притежателят на изгубения портфейл – инж. Галин Грозев от "Агрополихим", утре се завръща от отпуската си и ще посети ОУ "Св. св. Кирил и Методий" - кв. "Повеляново", за да благодари лично на малката Айлин.

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТ СПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама