Кметът на Мало Конаре: Молим се на Господ да спре да вали!

14.03.2015 / 13:01 4

Молим се на Господ да спре да вали, защото не е престанало от 4 часа тази сутрин. Под вода са мазета и приземни етажи на повече от 100 къщи в селото. Това каза пред блиц кметът на Мало Конаре Димчо Караиванов.Причината за наводнението са високите подпочвени води, които няма как да се изтичат, защото Мало Конаре се намира на равнина. Под вода са и стотици декари земеделски площи. Министърът на земеделието и министърът на околната среда вече са на място. Започва да се копае с багери. Трябва да се изчистят отводнителните канали, за да може по тях да се изтече водата. Тя не може да бъде изпомпвана от къщите, тъй като след 2 часа пак се връща обратно. 

фото: Нова тв


Коментари
Коментирай чрез Facebook
2
2
varna (преди 6 години)
Рейтинг: 12264 | Одобрение: 2919
Дано дано ..... да спре да вали
https://www.youtube.com/channel/UCcNbP1ZRiwsNeeSIBij7-bA?view_as=subscriber
1
1
Лео (преди 6 години)
Рейтинг: 1656 | Одобрение: 501
Е какво му става бе? Аз не знам друг път такова нещо да е имало, вече цяла астрономическа година (от това време миналата година, че и по-рано сигурно) се е съсипало да вали. Не се наплака. Направо сякаш иска да потопи цяла България. Ужас. Горките хора в това село и всички други пострадали села. Дано престане този воден ад максимално скоро!
1
3
Gogata (преди 6 години)
Рейтинг: 3601 | Одобрение: 386
Шибано време последните две години, и в тая немотия само едно наводнение и ти съсипва живота, то де няма пари и без това ами и тея бедствия
2
2
Odesos (преди 6 години)
Рейтинг: 1535 | Одобрение: 100
Големи рискове се крият след всеки дъжд
Магазини за котки във Варна”

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2021 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама